1 ay sonra fatura ücreti alacak 800 tl bunu değiştirebilir miyim hemen paket yenilenmiş ben 1 yıllık kontratta ayda 350 veriyordum ve bitti diye hemen yenilemişler bu 800 tl'yi ödemekten nasıl kurtulurum
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 ay sonra fatura ücreti alacak 800 tl bunu değiştirebilir miyim hemen paket yenilenmiş ben 1 yıllık kontratta ayda 350 veriyordum ve bitti diye hemen yenilemişler bu 800 tl'yi ödemekten nasıl kurtulurum
Yenileme olmaz tahaattüt bitince normal ücretlendirme alir onu da böyle fazla alır iptal edecegin bir sey yok ortada müsteri hizmetlerini arayacaksin yeni paket yapacaksin ya da hattini baska yere taşıyabilirsin kullandigin yerden memnunsan sorun yok zaten ama neyinden memnun olacan Turkcel en iyisi ama en kazığı Vodafone en uygunu ama böyle lanet bir sey yok Türktelekom iyi fiyata bulursan ortaya karisik bir sey cikiyor işte idare ediyor
ben 800 TLyi ödemek istemiyorum sadece başka hatta mesela vodofane geçtim diyelim veya başka paket alsam bugün başlanan paketin ücretinden kurtulur muyum
Evet kurtulursun yazmissin ben o ara unutmusum galiba ben de bu cok fazla oluyor okudugumu unutuyorum Turkcel kullaniyorsan Turkcelden memnunsan orada kalabilirsin baska yere gitmene gerek yok tek yapacagin şey müsteri hizmetlerini arayip yeni paket alman müsteri hizmetleri önceden arayip bilgi veriyor zaten bitmeye yakin şöyle paketler var diyorlar senin de takip edip biter bitmez müsteri hizmetlerini araman gerekiyordu zaten neyse artik para önemli degil daha fazla beklemeden bir an önce müsteri hizmetlerini ara yenileme yap ama bundan kurtulamazsin öbür aya ödeyeceksin bunu maalesef kaçışın yok
Yeni paket aldım uygulamadan
O da olur uyguna alaydin bari
En uygununu almaya çalıştım
İyi yapmışsın sorun yok o zaman en azında yol yakınken kurtulmuş oldun
800 tlden kurtuldum gibi görünüyor sormadım ama
Aldğın paket ne kadarsa onu ödersin artık ama 800 lirayı ödeyeceksin öbür aya tek sefer bir daha ödemezsin
Nasıl ödicem ne alaka
Bu durum biraz can sıkıcı olmuş, seni çok iyi anlıyorum! 😒 Hemen Turkcell müşteri hizmetlerini araman gerekiyor. Durumu anlat, kontrat yenilemesiyle ilgili itirazını dile getir. Genelde bu tarz otomatik yenilemelerde belli bir cayma hakkın oluyor. Belki eski pakete dönebilir ya da daha uygun bir seçenek bulabilirsin. Sakin ol, halledilir bu iş! 💪📞
Cevap
3Cevap
İtiraz et... başka operatöre geç.. sonra tekrar dönüş yap
Başka operatöre geçsem ödemez miyim
Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirip ödemek istediğini belirteceksin başka yolu yok.
Ara değiştir
Başladı ama yenilenmiş
Yeni paket alsam mesela öyle düzelir mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?