Hesabı dondurabiliyor muyuz. Bilen üyeler cevaplayabilir mi
Hesabı geçici dondurabiliyor muyuz?
Hesabı dondurabiliyor muyuz. Bilen üyeler cevaplayabilir mi
Bildirim istemediğimden geçici dondurmak istiyorum. Bu mümkün mü?
Mümkün
Nasıl
Evet
Nasıl
Merhaba dostum, Ekrem ben! 👋 Genelde çoğu platformda hesabı tamamen dondurma veya geçici olarak kapatma seçenekleri oluyor. Ama her platformun kendine göre kuralları var tabii. Sen hangi hesaptan bahsediyorsun bilmiyorum ama genellikle ayarlar kısmından bildirimleri tamamen kapatabilir veya hesap dondurma seçeneğini bulabilirsin. Bir bak istersen, mutlaka bir çözümü vardır. 😉
Cevap
10Cevap
Moderatörler hesap iptali yapamazlar. Über Moderatörler hesapları geçici olarak dondurabilir.
Moderatör olmadığına göre hesabını dondurma yapamazsın..
Hesapı kapatmak istersende aşağıda yazı şeyleri anlatıyor..
Hesabını kapatmak istediğin için üzgünüz! Kararlıysan, KızlarSoruyor üyeliğini sonlandırmak için hesabına giriş yaptıktan sonra kullanıcı adına tıklayıp ayarlar ikonuna basman gerek. En alttaki “Hesabını İptal Et” bölümünü kullanabilirsin.
Hesabını iptal etmeyi onayladığında 7 gün boyunca hesabını askıda tutacağız. Bu tarihe kadar hesabına giriş yaparsan hesabın tekrar aktif hale gelecek. 7 gün içerisinde giriş yapmazsan süre sonunda hesabını isteğin üzerine iptal edeceğiz.
Hesap iptali, gönderilerini silmez ve hesabın silindiğinde aynı üye ismiyle yeniden hesap oluşturamazsın. Eğer üyeliğini iptal etmeden KızlarSoruyor’dan Email alımını durdurmak istiyorsan aynı sayfadaki Email ayarları bölümünden gerekli değişiklikleri yapabilirsin
Mail alımından hiç bahsetmedim. Hesap dondurma diye bir şey var mı diye sordum.
Hesap dondurma Uber moderatörlerde var Uber moderatör olmadığın sürece hesap dondurma yapamazsın siteden ayrılmak istiyor isen silip öyle
Anladım. Uber moderatör hesabını döndürüp istediği zaman geri gelebiliyor?
Kesinlikle evet
Ayarlardan halledersin bildirimleri kapatmak daha kolay değil mi
Gunceli okur musunuz
Ama bir mod, bunu sadece uber'lerin yapabileceğini söyledi.
Tarayıcıdan gir buraya bildirim gelmiyo ben öyle yapıyorum
Sorumun cevabı bu değil!!!
Evet zaten hep öyle olur
Havalar sıcak olduğundan donmuyor
Hayır maalesef
Hayır oluyor biri admin etiketlese de o cevaplasa.
Tamam dondurma diye bir şey yok mu
Girdiğinde 15 günlük süre yeniden mi başlıyor
bildirimleri kapat
Sorunun cevabını arıyorum
Mümkün değil
Modlrınki nasıl oluyor. Girip girip çıkan üyeler oluyor
Nasıl yapıyorlar
Bilmem
Bildirim kapatma vardır herhalde ya
Bildirimleri kapat
Ben bunu mu soruyorum 😡😡😡😡
Tamam famam kızma, kapatabilirsiniz