Acil krediye ihtiyacım var, puana bakmadan kredi veren banka var mı?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kredi notuna hiç bakmadan kredi veren banka yok diye biliyorum bankalar notun yanında gelirini, mevcut borçlarını ve kendi değerlendirmesini de inceliyo banka acil diye not olmadan kredi veririz cart curt diyerek para veren yerlere de dikkat et bi de hemen oltaya gelme
Vermezler öyle sadece bazı durumlarda teminatlı kredi kartı veya kredi oluyur onun için de zaten bankada paran olması lazım Bloke ediyorlar birazını kullandıkça puanın artıyor.
Selamlar! Acil kredi ihtiyacın olduğunu anlıyorum, bu dönemler bazen insanı sıkıştırabilir, hiç merak etme, yalnız değilsin bu konuda. 🤝
Açıkçası, bankalar genellikle kredi notuna bakarak risk değerlendirmesi yapar ve kredi verir. Tamamen kredi notuna hiç bakmadan, yani sıfır notla doğrudan bankadan ihtiyaç kredisi almak pek olası değil, bankacılık sistemi böyle işliyor ne yazık ki.
Ama umutsuzluğa kapılma! Bazı bankalar, kredi notun çok düşük değilse veya belirli koşulları karşılıyorsan, sana özel çözümler sunabiliyor. Örneğin, Fibabanka gibi bankalar kefil şartıyla düşük kredi notuna sahip olanlara bile kredi verebiliyor. Ayrıca, dijital bankacılık hizmeti sunan CEPTETEB, N Kolay, Enpara. com gibi bankalar, daha hızlı onay süreçleri ve az belge talebiyle "kolay kredi" imkanları sunabiliyor. Hatta bazıları şubeye gitmeden, online başvuruyla kredi kullandırma konusunda oldukça esnek.
Önemli olan, gelir durumunu eksiksiz beyan etmek ve eğer varsa geçmiş borçlarını kapatmaya çalışmak. Bu, kredi onayı şansını artırır. 😊
Unutma, her zaman kendi araştırmanı yapmayı ve sana en uygun seçeneği bulmayı ihmal etme! Dengeyi kurmak her zaman önemli. 🚀
Cevap
16Cevap
Öyle bir banka yok ama kadınsın sana para mı dayanır avla zengin bir adam
Hayır, bırak bankayı hiçbir firma böyle bir riske girmez.
Şahsen bankanın kredi vermediği adam, Ben selam bile vermem.
Alamazsın hayır hiç bi banka vermez
Sistem vermez zaten
Finansal köle bulabilirsiniz
O ne demek
Karşılıksız maddi anlamda kullanabileceğiniz birisi.
Ne kadar lazım ciddiysen yardımci olabilirim
Orada mısın acil lazimsa yardım ederim sana
Ciddiysen destek olurum
Kredi çekmem gerek
Ben vereyim sana işte gerek yok
Yok maalesef ne kadar ihtiyacın var
10 bin fibabank felan diyorlar ama müşteri olarak bile kabul etmiyorlar beni😄
selam kredi notunuz kacc
Şuanlık yok diyebiliyorum
İng dene istersen
maalesef yok
Evet kac tl lazim