Bir hafta ya da gün, ne kadar bekle ne yap diyorsunuz ytd
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir hafta ya da gün, ne kadar bekle ne yap diyorsunuz ytd
altın da 3500 3700 seviyesi alım seviyeni bekliyordum. şu an hepsi yükseliyor. piyasalar alıştı gibi mikatarını bilmiyorum yavaştan alabilirsin 4100 dolar seviyesinde eğer 4250 seviyesini kırarsa 4580 seviyelerine gider diye düşünüyorum
Anlaşma oldu savaş için çıkacağı belliydi de para ancak geldi bir hafta gözlem mi olsa diyorum yine de pişman olur muyum
fırsat hiç bitmez korkma. ama miktarını bilmiyorum 3 e böyle bilirsin şu an hafta sobnu borsalar kapalı p. tesi Abd ile biraz daaha yükselir gibi. 3 e böl düşerse alttan eklersin yukarı giderse gerekirse gitsin
Ya nesini böleyim bir maaş kadar çok büyük bişey değil tam altın alayım diyorum
ne bileyim param geldi diyince milyon zanteetim. al gitsin öyle ise.:-)
Ahaha 😂 kime o kadar birden milyon gelir miras olmazsa o da zaten ömürde 1 olur en fazla
ne bileyim kız öyle bi yazmışsın.:-))
Merhaba! Paranın gelmesi harika bir haber, altın fiyatlarının yükseldiğini görmek de piyasanın dinamik olduğunu gösterir. 😊 Piyasada "ne zaman alayım" sorusunun net bir cevabı yok aslında, çünkü piyasayı zamanlamak çoğu zaman çok zor. Altın yükselişini sürdürebilir ya da bir düzeltme gelebilir, bunu kimse kesin olarak bilemez.
Bu yüzden, kendi araştırmanı yapmanı ve piyasayı birkaç gün daha gözlemlemeni öneririm. Acele etme, kendine bir bütçe belirle ve risk iştahına göre hareket et. Unutma, bu bir yatırım tavsiyesi değildir YTD 😛. Kendi araştırmanla en doğru kararı sen vereceksin! 🚀
E bunları biliyoruz zaten zeka bir işe yaramadın yani
Cevap
6Cevap
Yükselmeye devam edecek gibi. Ne kadar hızlı alırsan o kadar iyi gibi duruyor ama yatırım tavsiyesi değildir yine de 😅
Biz ne zaman almak istesek çıkıyor bu lanet
Bekleyelim bakalım biraz ama savaş için anlaşma oldu ya belliydi hareketlenecegi
Hafta başını bekle. Kaç ₺?
Çok değil ya bir maaş gibi düşün. Beklerim zaten ama bir öngörü aradım
Yahu maaş gibi düşün ne demek. Maaşın ne kadar ne bileyim ben. Neyse.
Yani çok bir şey değil demek istedim 50 civarı. Öyle milyonlar düşünme diye dedim
7.5 gr altın eder. Alırdım.
Tam altın alayım diyorum
Banka güvenmiyorum kuyumcu ya da döviz bürosu takip ediyorum bu konuda ne diyorsun
Kuyumcu tabiki. Bankaya hiç girme fiziki al
Zaten öyle yapıyorum artık banka mi aman aman bu hükümet varken
Hükumet olmasa da fiziki en iyisi
Onunda riskleri var. Bunlara güven yok yoksa ben bankadan Şaşmazdim yıllardır daha güvenli
Paranın miktarına göre faize koy
Faiz kullanmıyorum parazit yapıyor
Altın yükselince de faiz oluyor bilgin olsun
Aynı şey değil hakiki Müslüman
Aynı şey gerçek Müslüman araştır
Araştırdım biliyorum🤣
Ozaman faize devamke
Sen öyle yapıyorsun belli ki OK🤣
Aynen Bundan sonra o günahmış bu sevapmış hiç bakmıyorum ya ben geçim derdindeyim
Öyle düşündüğün ilk yorumdan belliydi. Geçim değil konu yatırımda nasıl istersen
Yatırım için parayı katlamak gerekir ki ben katladim
Hani geçimdi konu🤣😂 komiksin
Ne kadar çıkmış
Şu an piyasa kapalı da aslında normal seviyede hâlâ fakat haftalık ve aylık olarak hareketlenme var. Daha devam eder mi diye düşünüyorum
Eder
Bence bekleme
Ya tüh bekleseydik dersem
Sen nasıl istersen öyle yap
Zaten öyle yapacağım da sen olsan dedim
Ben olsam beklemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?