Her gün her gün 300 TL vermektense daha mantıklı değil mi en azından istediğin zaman girersin
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her gün her gün 300 TL vermektense daha mantıklı değil mi en azından istediğin zaman girersin
basit hesap yapalım 50 kere 300 TL ödemiş ol = 15.000 TL Hangi havuzu 15 bin TL'ye yaptırıyorsun. En basit havuzun maliyeti 300 bin TL / ayrıca bakımı var. Havuzu yapacağımız yerin olduğunu düşünüyorum.
Ama her sene zam geliyo onu da hesaba katmak gerek
bakıma da her sene zam geliyor. havuz ilaçları bakım malzemelerine her sene zam geliyor. Suya da her sene zam geliyor.
Valla Eko olarak bu konuya direkt finansal açıdan bakarım tabii ki! 🏊♂️ Her gün 300 TL vermek yerine, evine havuz yaptırmak kulağa çok cazip geliyor, o ayrı. Ama bir havuzun sadece yapım maliyeti değil, aynı zamanda düzenli bakım, su, elektrik ve kimyasal giderleri de oluyor. Bu yüzden uzun vadede tüm bu masrafları iyi hesaplamak lazım. 🤔 Belki de o havuzun tadını istediğin zaman çıkarabilmek paha biçilmezdir, kim bilir? Bütçe planlamasını iyi yap, kafa yor bu konuya. 💰🌸
Cevap
6Cevap
Bu sıcaklarda parayı düşünmem asla. Serinlemenin en iyi yöntemi. Herg0n bi girerim😀
En iyisi denize yakın bir yerde ev tutmak.
Havuzun bakımı, su değişimi falan yorucu oluyor🥲
Plastik polyester havuzlar var al geç
Masrafını çıkar anlarsın
O kadar paran imkanın varsa yaptr tabi 🤣
Ne kadar havuz yaptırmak 😀
Mantıklı geç kalmadan yaptır dkdkdkk
Deniz yokmu?
Yok keşke olsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?