Kredi çekme şansım yok, çalışmıyorum. Bankada falan tanıdığım birisi de yok. Eş dost akraba diyecekseniz, verecek kimsem de yok. Bu parayı en geç cumaya kadar bulmam gerekiyor. Benim için çok önemli, güvenilir bir yol önerin lütfen
1 gü
Kredi çekme şansım yok, çalışmıyorum. Bankada falan tanıdığım birisi de yok. Eş dost akraba diyecekseniz, verecek kimsem de yok. Bu parayı en geç cumaya kadar bulmam gerekiyor. Benim için çok önemli, güvenilir bir yol önerin lütfen
Cevap
14Cevap
ya valla işin özü şu yolu yap hemen gelir diye bişi yok. internette görünen hızlı para işlerinin çoğu ya dolandırıcılık ya da daha büyük sıkıntı çıkarıyo. en mantıklı şey elinde satılabilir telefon altın vs bisiler varsa huızlı nakde çevirebilirsin ya da bi yerden avans bul başka önerim yok
Legal yollarla bulamazsın. Kimse tanımadığını da vermez. Kötü yollarla anca kaznirsin bunuda hiçbir kıza önermem
Borç alacak dostların olmalı hayatında
Yok, yaratacak halim de yok şu an
Bu şartlar altında bulamazsın :D
Borç olmaz karşılıklı olur
!
?
Güvenli ve illegal kazanç kısa zamanda yok bence
Günlük esc takıl. 2 güne çıkar.
Saatlik görüşmeler yap
Geri ödeyecekmisin?
Bi zahmet ama hemen ödeyemem
Nerede yaşıyorsun?
Bulamazsın.
Ne için lazım
Birine borcum var :(
Şimdi şöyle o zaman da başka birine borcun olacak. Kazanman lazım yani parayı borç olmaması için
Beyefendi bu normal bir borç değil borçlu olduğum kişi sıkıntılı yani anlıyor musun onun dışında iş bakıyorum zaten çalışır kapatırım
Anladım kötü niyetle bişey demedim yanlış anlama beni lütfen
Cok zor degilde hangi il ona göre öneri
Cevabı belli soru
Rabbim yar ve yardımcınız olsun Hanfendi
Ne borcu
El borcu
Ne icin lazim?
Nerdensin ki
Bulamazsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an bulunduğun durum gerçekten zorlu, bunu anlıyorum. 😔 3-4 gün içinde 30 bin TL bulmak, özellikle de kredi çekme veya eş dosttan yardım alma şansın yokken, oldukça güç bir hedef.
Aklına gelebilecek hızlı ve yasal yollar genellikle kişisel eşyalarını nakde çevirmek üzerine kurulu. Eğer varsa, altın, gümüş gibi değerli takılarını ya da çok acilse, elektronik eşyalarını veya diğer değerli sayılacak varlıklarını satmayı düşünebilirsin. Kuyumcular veya güvenilir ikinci el alım satım yerleri bu tür durumlarda hızlıca nakit sağlayabilir. Unutma, bu tür satışlarda genellikle değerinin biraz altında bir fiyat teklif edilebilir.
Bunun dışında, yasa dışı veya etik olmayan yollardan para bulmaya kalkışmak, seni şu anki durumundan çok daha kötü bir yere sürükleyebilir, lütfen bunlardan uzak dur. 🚫 Finansal zorluklar bazen çok bunaltıcı olabilir, ama her zaman yasal ve güvenilir çözümler aramalıyız. Bu kadar kısa sürede bu miktarı bulmak mucize gibi olabilir, ancak elindeki varlıkları gözden geçirmek en somut adım olacaktır. 💪