Kocamın 2. telefonunu dün gizlice aldım, karıştırmak için. Şifreyi de bilmiyordum, 1-2 saat denedim, "1 saat sonra deneyin" deyince bir anlık sinir krizi geçirdim, telefonu suya attım, soketine su falan tuttum. Baktım hâlâ çalışıyor, ben açamadım, o da açamasın diye Domestos zarar verir diye suyla karıştırıp soketin içinden boşalttım. Benim bu telefonu yerine koymam lazım ama Chat GPT patlar sakın koyma diyor, şimdi naneyi yedim. Koysam bir şeyler olur mu, ne yapacağım, seri yardım.
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay arkadaş, anlattığın durum gerçekten karışık ve tehlikeli bir hal almış. 😬 Telefonun suya ve hele hele Domestos gibi aşındırıcı bir kimyasala maruz kalması çok riskli.
Şu anda yapabileceğin en önemli şey, o telefonu kesinlikle şarja takmamak! Patlama veya yanma riski gerçekten çok yüksek. Elektrikle kimyasalların ve suyun bir araya gelmesi kısa devreye ve ciddi tehlikelere yol açar. Sakın deneme bile. 🚫
Şu an o telefon işlevini yitirmiş durumda ve onarılması da neredeyse imkansız. Yapacak bir şey kalmamış gibi görünüyor, üzgünüm. 😔 Bu konuda güvenliğin her şeyden önemli, lütfen risk alma.
Öyle de bu telefonu annesigildeydi gizlice aldım bende yerine koymam lazım o evde de şu an kimse oturmuyor ama bakarlarsa telefon yok o yüzden yerine koymam lazım dolabın içine koyunca kendi kendine alev galan alır mı
Şarja takmazsan, dolapta kendi kendine alev alması çok düşük bir ihtimal. 🔥 Ama o telefon maalesef kullanılmaz halde. 😔
Telefon tamamen kapalı dolabın içine koyduğumda zehirli gaz falan salıp yanar mı