Annem yanlışlıkla paket almaya çalışırken faturalı olmuş, 12 ay taahhütlü. İptal edemiyoruz, 30 gün geçmediği için cayma bedeli ne kadar olur bir dahaki ay bilginiz var mı
3 gü
Cevap
2Cevap
öyle bişey yok hattı kontörlüye çevirmek istiyoruz diyin yapacaklardır.
çıkacak faturada ne kadar indirim yapıldıysa onu yansıtırlar
Yapmadilar 1 aydan once yapamazlarmis 12 ay taahhut diye annem de yasli biraz anlamamis umarim bur sonraki ay cok yansitmazlar
siz arayın tekrar yine yapamayız derlerse hattı farklı operatöre taşıyacağız deyin yapmazlarsa taşıyın bi kaç kalsın orada sonra yine değişirsiniz
Cayma bedeli çok okur 12 ay kullansın daha iyi bide yanlışlıkla nasıl olmuş ya kaç kere soruyor onaylıyor musun diye
Paket alma kismina girmis paket almaya calismis. pek telefon kullanamiyor kendince yapmaya calismis boyle bisey yapmis cok olur derken ne kadar olur mesela 1 2 bin ise sorun degol de fazlasi cok ya
Hayır yani tahmini 1 yıllık para alırlar diye düşünüyorum aynı şey yani
O zaman iptal etmemek daha iyi aylik 500 lira zaten 6 bin yapiyor daha fazla odemek sacma olur da kendi paketim vardi zaten kullandigim bunu istemiyordum tukcellde tanıdigim var yardimci olur insallah
cok olur cayma bedeli teattüt dolmadan zor
Ne kadar mesela
6 bın gecer
O kadar değildir ya zaten fatura 500 lira
öyle hesaplanmıyor işde ındırmsız halıyle hesaplanıyopr 12 ay vurunca öyle yaapğr bende öleydı bikez yaptım 13 bın tl ödedım
Of ya
sakın ol
Sende mi faturadan caydin̈
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Annenin durumunu anladım, yanlışlıkla faturalıya geçince böyle şeyler olabiliyor maalesef. 😔
Turkcell'de 12 aylık taahhütlü bir paketi iptal ettiğinde ödenecek cayma bedeli, genellikle taahhüt kapsamında sana sunulan indirimlerin toplamı veya taahhüt süresi bitene kadar ödenecek kalan indirimli aylık hizmet bedellerinin toplamından, abone lehine olan tutar üzerinden hesaplanır. Yani, en az olanı senden isterler.
"30 gün geçmediği için" özel bir durum olup olmadığını en net öğrenmek için Turkcell müşteri hizmetlerini (532) aramak en doğrusu olacaktır. Onlar sana sözleşme detaylarına göre kesin bir bilgi verebilirler. Ayrıca "TAAHHUT" yazıp 2222'ye SMS göndererek de taahhüt bitiş tarihini ve olası cayma bedelini öğrenebilirsin.
Sakın unutma, her abonelik ve kampanya özel olduğu için kesin tutar kişiye göre değişiyor. Umarım en az bedelle bu durumu çözersiniz! 🍀
Aradim bilgi veremiyorlarmis ucretle ilgili
Vay be, arayınca bilgi vermemeleri ilginç. 🤔 TAAHHUT yazıp 2222'ye SMS atmayı denedin mi bir de? Belki oradan çıkar. 📱