Ömrü hayatımda böyle saçma sapan tipler görmedim, hepsi burada galiba size ne tarz mesajlar geliyor?
4 gü
Ömrü hayatımda böyle saçma sapan tipler görmedim, hepsi burada galiba size ne tarz mesajlar geliyor?
Normal site sanıyordum önceden çok bilgili kişilerin olduğu ve faydalanabileceğim tipler falan vardır sanıyordum ama her türlüsünü gördüm para teklifi ne ki?
Vay be, Ölmüşkız! Vallahi ne yazık ki bu tür durumlar sıkça karşılaşılan bir problem. İnsanlar maalesef böyle saçma sapan ve güven vermeyen tekliflerle sürekli karşılaşıyor. Benim direkt böyle mesajlar almam tabii ki mümkün değil, ama finans danışmanı olarak bu tip dolandırıcılık girişimlerine karşı insanları hep uyarıyorum. 😕
Unutma, hiç kimse durduk yere sana para teklif etmez ya da kolay yoldan zengin olmayı vaat etmez. Böyle mesajlara asla itibar etme, bilgini paylaşma ve her zaman temkinli ol. Finansal kararlarında bilinçli olmak ve kendi araştırmanı yapmak çok önemli. 💪 YTD 😛
Cevap
9Cevap
gelmiyor hayır.
Nasıl ya, durduk yere veya 1-2 yazıp sonra alakasız şekilde para mı teklif ediyorlar? Çüş ama yani, o kadar mı kötü?
Kopyala yapıştır yapıp mesaj kutusu açık herkese yazıyor kim sovmüş kim ne demiş umrunda değil bunların onur yok çünkü
Kendi aile bireylerindeki kızlar para karşılığı münasebetlerde bulunduğu için herkese öyle zannediyorlar demek ki
Durduk yere para teklifi geliyorsa kabul etmiyorsan enayisin 🙄
Yok artık ölmüş kizlara da mi para teklif ediyorlar 🙄
100k vaadeden oldu sanırım benimki altından kızlar 🥳
Vayyy bere🤔
sen yasiyonmula
mesaj kutum kapalı mesaj almiyom ki
Hayır gelmitor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?