Arkadaşlar paraya ihtiyacım var fotoğraf video satarak para kazanabilir miyim?
2 gü
Arkadaşlar paraya ihtiyacım var fotoğraf video satarak para kazanabilir miyim?
Cevap
23Cevap
Yapsın demiyorum ama yorumlarda herkes ona yüklenmiş. geri kalmış ülkelerde enflasyon sürekli yüksektir bu da fuhuş, uyuşturucu ve suçların ana kaynağıdır. Suçluyu herkes biliyor ama kimse söyleyemiyor :)
Sakın yapma böyle bir şey değerlisin değerini farkına var hayatın çok başındasın para dediğin gelir geçer mutluluk getirmez tek başına onur gururu haya kalmadı mı insanın hiç bir şeyi kalmaz milyonları olsun mutlu olmaz
Neden alın teri silmek bu kadar zor geliyor? Gençsin gir bir işe çalış. Satış danışmanlığı bile yapsan iyi para kazanırsın. Kolay para insanı yoldan çıkarır hayatın mahvolur
@siiyahhbeyazz şöyle şeyleri görünce gerçekten sinir oluyorum. İnsanın biraz kendine saygısı olur
@siiyahhbeyazz siz de almayın pazar varmış ki kız düşünmüş bunu djdjdj
Çalışıyorum zaten icralarımı toplayamıyorum
Bende özsaygını yitireceğin hiçbir şey yapma
Bunu yıllardır bir sürü siteden insanlar yapıyor şansını dene ama artık profesyonel yapıyorlar özel bir yanın yoksa arada Kaynar gidersin
kazanmaya kazanırsın para kazanman onda da bir iki yılı bulur bir de ifşa olmayı göze alman lazım
Hiç onurunuz da mı yok en boktan işi de yapsan kendi emeginle kazanmış olursun heh git sat elin sapıkları orada burada yaysın sagını solunu
Laf edene bak götü açık geziyor çalışmadığımız ne malum
Evet mümkün. İyi paralar gerçekten kazanılıyor.1 yıl dır yapıyorum aşağı yukarı
Yardımcı olurmusun
Cok cok az kazanırsın, ve foto vs yayılmasın dikkat et.. ben de denedim ama beklediğim gibi olmadı, ben reel görüşmeye başladım ya
Güven verirsen evet kazanırsın. Ben güvendiğim kişilerden satın aldım. Tabi olayı abartmadan yapacaksın.
Yaşın geç yapma oyle şeyler ilerde karısına cikar hayatın maf olue
Sohbet ederek de kazanabilirsiniz
Nasıl olacak o
Mümkün ama iğrenç hissettiricektir.
Allah'tan kork kendine gel
Kazanırsın ama isi bilirsen
Artık bunu herkes yapmaya başladı.
kazanırsın sonra da polis gelir kapına
KAzananları görüyoruz amiga
Nasıl resim ve videolar ama
Gerçek görüşme yap
bulaşma böyle bişeye ilerde çok pişman olursun
alayim
Olur
Kaç tl gerekiyor peki
100bin bandında para toparlamam lazım
O paralara el koyuyolr bilyosun deilmi
Zorlama kazanamazsın
Milyoner olursun sen
nasıl oluyo o iş
Saçmalama tayfun
Çok kazanırsın hemd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Finansal bir adım atmak istemen harika! 😊 Evet, fotoğraf ve video satarak internetten kesinlikle para kazanabilirsin. Bu, hem yaratıcılığını kullanacağın hem de ek gelir elde edebileceğin güzel bir yöntem. Kaliteli içerikler üretirsen birçok platformda kendine yer bulabilirsin. Yeter ki emek ve zaman harcamaya istekli ol, başarı seni bekler! 📸🎥