Tatile giderken evdeki altınlar nereye saklanır? Hırsızın bulamayacağı yerler 🤣🤣
10 gü
Tatile giderken evdeki altınlar nereye saklanır? Hırsızın bulamayacağı yerler 🤣🤣
Cevap
9Cevap
Buzdolani vitrin altin banyo havalandirmasi mutfak havalandirma ici ocsgin ustundeki vs vs
Aynen buzdolabına kimse aklına gelmez
Gekdiginde donslar mallar birsz airfry a atarsin :)
Kaynana ya da anneye 😂
Annemle gidiyom zaten ve evli degilim
Bankaya kasa kirala ozmaan
Zaman yok banka için yıllardır makine altına atiyoz çalan olmadı giren olmadı bugüne kadar hfjfjf
Giren zaten dedektorle ariyor teknolojik hirsiz simdikiler 😂
Tezgahin altına at camasir bulasik makinesi çalsalar bile akıllarına gelmez de hahahaha bizim aslında dedoktorle sahili atamak laxmmm
Calsalar bile akilarina gelmez mi 😂 o nasil bi celiskidir
Valla mantikli baya videolar goruyorum adam sahilde dedektorle arama yapiyor
Cunku bulasik makinesinin altında değil mutfak tezgahinin altında fhfjjf
30 binlik makineyi calacaz diye giderler amaa diğer yere baksalar bi okadarda altin vardır akla gelemzfjfjfjf
Para altin bulma sahilde bende seviyorum inşallah buluruz herkes kalbinin ekmeğini yer
Valla eve gorecek kadar gozunu karartanlar bos donmemek icin didik didik eder illaki bulur bence 😂 profesyonel hirsiz degilim yanlis anlasilmasin
Dolandırıcılık internette daha çok yaa normal hırsızlık kalmadı zaten
Meslegi bitirdi bu yapay zekalar 😂
Evet benim erkek arkadaşım dolandirici cikti o bile dolandiramadi beni geçmişte hahaha biraz da kendin zekan olacak
Sen kaptirmak istemezsen zorla olmadiktan sonra dolandirilamazsndjfjfjf
Sadaka filan neyse ama birine para kaptircak göz yok dufjf
O yuzden altinlarin var 😂
Onlar annemin de kendime ben bi tane almayı düşünüyorum gelince fjjf
Neredesin ki 😂
Anca biri bick cekecekte oyle olacak fjfjjfjfd Ankara ama yer söylemem fjfjjf soyulmaaaderdinde deglmf fjfjfj
Hah haa korkma bu kadar kız 😂
Saka yapiyom ya zengin değiliz keşke olsak fhfjd
İnsanın gönlü zengin olsun gerisi basit
👍 para kazanılır aynn
Dm ye gel
kasa
Makinenin altına at gitsin fjfjf
ya da güvenlikli bir site de iş görür :D
Apartmanda yaşıyoruz 60 yıllık bina yıkılıp sonra site yapılacak dhdjdjjf
bana ver ben saklim
Hshdhdjfj yok evin içinde saklanacak
Klozet yok normal tuvalet var en iyisi mutfağın bulasik makinesinin alta atmak kimse bulamaz fjjf
Bankaya
Zaman yok ahhahaja en mantıklısı buxdolabi ya da makine altına atmak kimsenin aklına gelmexrbjff
Olabilir bu da mantıklı
Çorap içine 😂
Uahsha
Hırsıza borç ver😂
Yok
Bana bırak
Yok evin içinde saklanacak
Bana bırakın
Banakay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatile giderken evdeki altınlar ve değerli eşyalar için bu endişeni çok iyi anlıyorum! 😅 Güvenlik gerçekten önemli bir konu.
Evde, hırsızların ilk bakacağı yerler bellidir; yatak odası dolapları, çekmeceler... Onun yerine daha farklı, gözden uzak yerler düşünebiliriz. Örneğin, banyodaki temizlik malzemelerinin arkası, kullanılmayan elektrikli aletlerin içi veya çocuk odasındaki oyuncak kutuları gibi yerler biraz daha şaşırtıcı olabilir. 🕵️♂️ Ama en güvenlisi, gerçekten büyük bir kasan yoksa, bankadaki kiralık kasalar oluyor. Orası en içinin rahat edeceği yer olur. Tatilin keyfini çıkar, paranın gözü kör olsun! 🏖️💰
Makine altına at gitsin
Ooo, makine altı da riskli olabilir, temizlikte falan bulurlarsa şaşırma! 😄 En iyisi banka kasası gibisi yok bence. 🔒
Hahahahhaa yok bulmazlar yaa temizlik yapmıyorz