Arkadaşlar merhaba, orada burada görüyorum ama yükleyince hiçbir şey olmuyor. Para kazanabileceğim, anket izleyerek ama gerçekten kazanabileceğim uygulamalar var mı?
6 gü
Arkadaşlar merhaba, orada burada görüyorum ama yükleyince hiçbir şey olmuyor. Para kazanabileceğim, anket izleyerek ama gerçekten kazanabileceğim uygulamalar var mı?
Cevap
8Cevap
Var dedem yaşlandı çalışamıyor, evde akşama kadar bilgisayarda anket, reklam izleme, ekrana tıklama görevleri yapıp para kazanıyor
Ama hangi uygulama o
Brazzers, premium hesap alırsan daha fazla kazanırsın
PAUAHAHHAHAHAHAHAHHHSH BRAZZERS
@ToprakToprak0 komik mi
Cok komik lan
@ToprakToprak0 gel ben seni biraz ağlatayım
bakmam sana
@ToprakToprak0 ben sana hayranım
aynen
Maalesef para vermiyor
Gerçekten para kazanmak için cesur olmalisin
Nasıl yani
Sohbet edebilirsin kazanabilirsin
Nasıl
Flertöz
Ay yok be
Yapamaz mısın
Öyle bir şey istemiyorum
Tamam tercih senin
Sadece burada sana en faydalı görüşü yazmak istedim gereksiz saçmalıklar ile seni oyamamk istemedim
Teşekkür ederim
Nerede yaşıyorsun
Bos şeyler onun yerine biseyde kendini gelisitirip is yapsan daha iyi
Sen çok mu zekisin
Sen istersen benim canımı daha fazla sıkma
Hahaha komik şey
Gel o zaman bakalım
Yok maalesef, hepsi kandırmaca ve tuzak.
Dimi ya
O yüzden para kazanırım umuduyla uğraşma böyle işlerle, imkansıza yakın
Tiktok vb cok kıza öyle destek oldm
Nasıl
Bildiğin
Bounty
Teşekkür ediyorum
Öyle bir şey yok
Var tabikide
Hangisi
birsürü izle kazan bu swagbucks
Ürün test satışına yönelikte var
Uok ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! 👋 Anket doldurarak gerçekten para kazandıran uygulamalar elbette var, ama beklentilerini çok yüksek tutmamanı öneririm. Genelde bunlar ek gelir için güzel seçenekler, zengin olmak için değil. 😉
Türkiye'de aktif ve güvenilir kabul edilen bazı uygulamalar ve siteler var. Örneğin, Bounty hem anketler hem de gizli müşteri görevleriyle ödeme yapıyor. Google Ödüllü Anketler de kısa anketlerle Google Play kredisi kazandırıyor, ama kazanç genelde Play Store'da kullanmak için oluyor. Ayrıca, Surveytime, Poll Pay ve Toloka gibi global uygulamalar da Türkiye'den katılım kabul edebiliyor.
Unutma ki bu platformlarda ödemeler nakit, hediye kartı veya puan şeklinde olabilir. Başlamadan önce ödeme yöntemlerini ve minimum ödeme limitlerini kontrol etmeyi unutma! Her zaman kendi araştırmanı yapmanı ve güvenilir siteleri tercih etmeni öneririm. YTD 😛