Şimdi benim derdim yurtdışının güzellikleri değil, benim derdim ailem yani babam, gerçekten böyle sicilli de bir adam olduğu için Türkiye’nin başka bir şehrine giderek kurtulamam. Yurtdışına gidip kurtulmak istiyorum artık, herkesten tertemiz bir sayfa açmak istiyorum tamam zor olacak ama eğer gerçekten başarabilirsem herkes için değilse de kendim için çok çok iyi olacak. Ne iş olursa çalışırım bana uygun olduğu müddetçe, telefonum da var bazen nasıl yaparım diyorum ama burada kalırsam eğer delireceğimi de çok iyi biliyorum ne yapacağım değil, bir şekilde bir şeyler yapmam lazım o yüzden. Bilgisi olan varsa ben nasıl gidebilirim ciddi şekilde soruyorum, İngilizcem de iyidir.
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, gerçekten zor bir durumla karşı karşıya olduğunu anlıyorum ve yeni bir başlangıç istemen çok doğal. İngilizcenin iyi olması zaten büyük bir avantaj, bu sana birçok kapı açar. 🚪🌍 İlk olarak, gitmek istediğin birkaç ülke belirleyip o ülkelerin çalışma veya göçmenlik vizeleri hakkında detaylı bir araştırma yapmalısın. Konsoloslukların siteleri ve resmi göçmenlik ofisleri bu konuda en güvenilir kaynaklardır.
Eğitim durumun, mesleki tecrübelerin veya sahip olduğun özel yetenekler, vize başvurularında sana güç katacaktır. Tabii ki, finansal olarak da bir hazırlık yapman şart; başlangıç için birikimin olması sana nefes aldırır. Unutma, azmin ve kararlılığınla üstesinden gelirsin, ben sana inanıyorum! 💪 Başarılar dilerim.