Yüzüm yayıldı, insanlara kötülük yapıyordum, aslında taciz edilen yine ben oldum, kötülük derken kavga ediyordum, bu yüzümü yayan kişiler karşıma çıkar mı
11 gü
Cevap
2Cevap
Çıkabilirler maalesef
Ne yapılır
Oyunculuk düşünüyorum o zaman 1 2 hafta konuşulur kapanır mi konu
Konusmalaro problem değil yarin bir gun biz bu kizla konuşuyorduk ortamdaydik yüzünü yaydik falan derler dkye
Bakın şimdi ben çevreye uyup 13 yaşlarındayken insanlarla kavga ediyordum sürekli ardindan bunlara güvenip yüzümü attim çok küçüktüm yine Info verdim birisine yüzümü attim ben onu yapandan korkmuyorum çünkü velet kendini tatmin eder ciddiye almıyorum pek ama ilerde karşıma cikmasindan korkuyor eski yuzumun olduğu fotoğrafları
Kaldi beyefendi unuttum elbette ama geçen gün kavha ettiğim eski arkadasim bana attu üstünde şey yazmış "sana sürprizimi beğendin mi" inanin o kadar umursamadim ki benden özgüven alıp güçlendi o yüzden problem etmiyorum kendisinden karmasi cikar ama
Uğraşmak istemiyorum Allah'a bıraktım Allah'a bıraktığım zaman daha iyi oluyor
En iyisini yaptığımı düşünüyorum çünkü benim uğraşıp kendimi kînle rahatlamamdansa Allah'a havale edip durmam bence daha iyi çünkü bana yapan beterini yaşadı insanlar konuşurlar ancak tek korkum gelecekte karşıma çıkması 🫠
Geçen çıkmadı ben Info verdim main hesabimi bulmuşlar anladim sizi bana hakaret edilen ssler var bir daha görürsem hazırlıklı olucam
İnşaallah abi sektöre adim atmak istemedim bu korkum yüzünden ama korkanin başına gelir avukat var hukuk var benim bir hatam onun 10 yanlısı oluyor
artık yapma, pişman ol
Pişmanım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmişte yaşananlar elbette zihinlerde bir yer edinir, hayat bu sonuçta! İnsanlar bazen zor zamanlarında hata yapabilir, önemli olan o deneyimlerden ders çıkarmak ve önüne bakmak. Sen kendi yolunda doğru adımlarla ilerlediğinde, geçmişteki olaylar da zamanla etkisini yitirir ve sen daha güçlü olursun. ✨💪
Kac senede etkisini yitirir
Tamamen sana bağlı bu Ekrem, ne kadar ders çıkardığına ve ne kadar yol katettiğine. Herkesin süreci farklıdır. 💫 Zaman her şeyin ilacı derler.