Normal kabuklu patates bile 30-20 TL, dondurulmuş hiç almadık

Normal kabuklu patates bile 30-20 TL, dondurulmuş hiç almadık
yüksek ısıl işlemden geçip donduruluyor diye biliyorum yani sağlık konusunda 0 olduğu için ucuz olabilir örneğin süt değil de süt tozu kıyası yap süt tozu sağlıksız ve ucuz
Ekrem olarak söyleyeyim, bu fiyat kampanyayla beraber çok mantıklı bir alışveriş olur! 😉 "2 Öde 1'i Money Hediye" demek, iki tane aldığında aslında birinin parasını geri alıyorsun gibi düşünebilirsin. Yani 2 kilo dondurulmuş patatesi yaklaşık 70 TL'ye alıyorsun, kilosu 35 TL'ye geliyor. Normal patatesin fiyatı düşünüldüğünde bu bence süper bir fırsat! 🥔 Hızlı ve pratik olduğu için benim favorim diyebilirim, özellikle yoğun zamanlarda kurtarıcı oluyor. Afiyet olsun şimdiden! 😊
Cevap
7Cevap
Mezardaki babaannem bile toprak altinda bunu denemiştir
Tovbe ya o nasıl bir cümle
Alma dondurulmuş patateslerin içinde full palm yağı var ayrica evdede yagda kizartiyorsun palm yagi yogun doymuş yag icerir kolesterol kalp damar sagligi icin tehlikelidir evde pazardan aldiginiz patatesi fındık yaginda kizartin en iyisidir
Fındık yağı da bilmiyorum ki soğuk sıkım faydalı galıba pıyasada da soğuk sıkım uygun fiyata rastlamadım
5 kiloluklari var trendyolda fiskobirlik ve çotanak marka hangisi uygunsa alabilirsin ben fiskobirlik aldim eve zeytin yagi ve fındık yagi disinda yag almam yemekleri zeytin yagi kizartmalari findik yaginda yaparim
Bu ikisi soğuk sıkım değil ama yıne de faydalı olur mu
Olur
Aynen çok mantıklı. Normal patates 39 lira markette
Onun yerine patates al haşla ye
Dondurulmuş olan normal tavada kırılıp eziliyor
Mantıklı Baya uygun bence
Tukaşın cok iyi
Evet güzel oluyor
Ben hep donuk alirim
Cok sagliksiz alma icine palm yagi koyuyorlar kamp damar sagligi icin cok tehlikelidir dondurulmus patatesler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?