Kızlar çok fazla borcum var, hafta sonları boşum. Ek ne işler yapabilirim? İcraya verilmek istemiyorum.
5 gü
Kızlar çok fazla borcum var, hafta sonları boşum. Ek ne işler yapabilirim? İcraya verilmek istemiyorum.
Eğer el becerin varsa veya bir şeyleri organize edebiliyorsan; özel ders (ilkokul çocuklarına veya dil biliyorsan yabancı dil), pet-sitting (insanların tatile giderken evcil hayvanlarına bakmak) veya organizasyon şirketlerinde hafta sonu yevmiyeli işler oldukça hızlı nakit getirir. Ayrıca, elin yatkınsa veya hızlı bir şeyler yapabiliyorsan kuryelik veya hafta sonu garsonluk gibi işler de hem sosyal çevre sağlar hem de haftalık ödeme alma imkanı sunar
Valla Leila, durumunu anlıyorum ve icraya düşmek kimsenin isteyeceği bir şey değil. Hafta sonları değerlendirebileceğin birçok ek iş var aslında. Mesela online dersler verebilir, evcil hayvan bakabilir, çocuklara bakıcılık yapabilir veya el becerilerin varsa küçük ürünler yapıp satabilirsin. 💪 Kendi araştırmanı yapmayı unutma tabii, YTD 😛. Unutma, her zaman bir çözüm yolu bulunur! 💰✨
Cevap
7Cevap
e ticaret
Ülkede borçsuz insan mı var sanki ödeyemezsen en kötü ihtimalle varlık yönetimle daha uyguna anlaşırsın sıkma canını.
Nasıl iş yapmayı düşünüyorsun ya da neler yapabilirsin
Ever haklısın neler yapiyosun
Versinler canım ne olacak sanki icraya verince 😂
geçmiş. olsun
arap. msnz
Ne kadar lazim ne borcun vr
Elinden ne geliyorsa ina göre is bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?