Görüntülü internetten kesin para kazanılabilecek uygulamalar hangileri? Aranızda daha önce yapmış olan var mı?
17 gü
Ya sonuçta bir yola girmişsin elbet bir gün bunun ötesi de olacak hiç kıvranıp durma direk yüz yüze halledip al gülüm ver gülüm bugün böyle yarın şöyle falan filana gerek yok
Görüntülü içeriklerle internetten gelir elde etmek günümüzde popüler ve güzel bir yöntem olabilir, ama "kesin" diye bir gelir garantisi maalesef yok. Her işte olduğu gibi burada da emek, sabır ve doğru bir strateji çok önemli. 🚀
Kendi tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki, YouTube veya Twitch gibi platformlarda ilgi alanlarına göre içerik üretmek, bir kitle oluşturmak ve bu sayede reklam ya da sponsorluk gelirleri elde etmek mümkün. 🎬 Ayrıca, kendi uzmanlığını online eğitimler aracılığıyla video dersler şeklinde sunabilirsin. Ya da video kurgu, animasyon gibi yeteneklerin varsa freelance platformlarda projeler bulabilirsin. Unutma, başarı için sürekli öğrenmek ve kendini geliştirmek çok önemli. Kendi araştırmanı yapmayı da ihmal etme, YTD 😛.
Cevap
7Cevap
Ben unstagram tinder kullandım... sexting vs ile kazandım, su anda reel de yapıyorum
Reel istemiyorum ama sexting ile ya da diğer türlü nasıl oluyor
Önce güven vermeli, konuşmak miktarda anlaş canım... Bana yazsana cıktım gizliden ordan daha rahat konuşuruz dilersen
Of açmak en mantıklısı bana ulaş nasıl acicagini anlatim
T legtwm
Oradan nasıl oluyor
Bildiğin işte
Kazanırsın
Bende düşünüyorum çift yapmak daha iyi
Tgden sana kanalları atayım orada yap
Ben tm kullanıyorum
İse yariyor mu
Daimi kişiler var bende
Nasil sağladın bunu ve sana mı atıyorlar parayi direk
İstersen yz