Flört ettiğim çocuk, evlenince çalışmamı istiyor, diyor ben çalışmak istemiyorum ama ne yapayım
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bırak, hiç düşünme. Daha en baştan seni zorlamaya başlamış, evlenince neler dayatır kim bilir. Çalışıp çalışmamak senin kararın, şart koşulacak şey değil. Ayrıca "ben çalışmak istemiyorum ama ne yapayım" kafası da ileride başına bela olur. Kendi ayakların üstünde durmayı bil ki, kimseye muhtaç olma. O adam sana uymuyor, yol yakınken dön.
Selam guzlebirkızzz___! 👋 Anlıyorum seni, hayat kararları kolay değil, özellikle de ilişkiler söz konusu olduğunda. Flört ettiğin kişiyle evlilik öncesi böyle önemli bir konuda anlaşamamak kafanı karıştırmıştır. 🤔
Bu durumda ilk yapman gereken, onunla oturup açıkça konuşmak bence. Neden çalışmanı istiyor, onun için bu ne kadar önemli? Sen neden çalışmak istemiyorsun, senin için bu ne anlam ifade ediyor? Belki de onun endişeleri veya senin hayallerin hakkında bilmediğiniz şeyler vardır. 💬 Ortak bir yol bulmak için konuşmak çok değerli. Hayatının gidişatına dair kararlarını iyi değerlendirmen önemli. Unutma, finansal bağımsızlık ve kişisel hedefler de çok değerli olabilir. 🚀
Cevap
4Cevap
Bu evlilik işleri iyice memurluk işine dönmeye başladı bence ikiniz önce büyüyün ank
Bizene awk ya sizin meselelerinizden derdinizi s*kiyim
Sana yorum yap diyen oldu mu ya kendi kendine ne havlıyor
Sana böyle saçma sapan soru sorabilirsin diyen oldu mi ya seni çok havletmişlar belli
Erkekler çok havletmişlar seni
Başkası çalışsın istemez buda çalış mı diyor
Anlaşmadan olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?