11 gü
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Evet paragözluluktur cunku erkek belki ilerde batacak bunun garantisi var mı? yok
Neden erkek para vermeye mecbur kalsın kadına ona ne vaad edecek neyi sunacak ona?
Bir kadının geleceğini güvence altına almak, maddi olarak rahat hissetmek istemesi normal kendi kazaniyorsa. Sirf zengin diye bir erkeğe yaklaşmak bana çok irrite edici geliyor
adam fakir değil. parayı kontrolsüz harcayan biridir. ozman anlarım. ama sırf parası için birine köpek çekmeniz helede sizin kendi hiçbir beceriniz yokken para kazanmaya dair, evet paragözlülük.
Erkeklerde öylesi böylesi olduğu gibi benzer durum orada da var
Rasyonel bakış açılara hiç bu sekilde bakmam
Ama dediğim gibi perspektif ve bunu dile getiriş/iletişim önemli
Bence para kazanmayı bilen erkek Zeki adamdır ve eril. gozukur.. Esini , çocuğunu muhtaç eden adamı aklı başında hiç bı kadın istemez heleki kadın kendi calisiyorsa asla saygisi olmaz adama
Valla benim ev araba var maaş var her sene 3 kere tatile giden biriyim benide begenmiyorlar multimilyoner istiyorlar 😄 buda dehşet paragöz oldukları anlamına geliyor
Zengin koca istiyorum diyip abartılı konuşursa öyle denir. Ama korunma ve geleceği garanti altına alma isteği anlaşılır bir şey.
yok ben ondan değil algıdan bahsettim zengin koca istiyorum diyenlerin zaten niyeti belli
Dediğim gibi anlaşılır bir şey ama bazı erkekler de olaya kalıpsal bakıyorlar işte.
kalıpsal değil c@hillik bu neler dediler kafayı yedim bildiğin bu nasıl bir c@hillik
Aman bırak sen onları. Bize sevgi gerek, heyecan gerek ! :D
Kanka allah aşkına a101 kasiyerinin takılacağı çocuktan merso beklemesinin neyi bu dediğin bana bi anlat hele? :D
ya ben algıdan bahsediyorum üste çıkmak için neler diyorsunuz allah aşkına tamam haklısın
Maddi acidan güvende olmak icin niye Zengin erkek kovalıyorsun
Oku çalış para kazan
Onurlu şerefli hayat yasa
c@hilsiniz
Siz kendi işinizi görüyor musunuz
Bu ülkede paran olmazsa evden dışarı bile cikmakta zorlanırsın.
evet haklısın
İleride rahat yaşamak için başkalarından beklentiye giren canlılara asalak deniyor. Paragöz değil.
Erkeklerin tutumlu olmak isteyişide cimrilik kabul ediliyor 😂 her şey tam tersi bu devirde 😂
Tutumluluk mu cimrilik mi ikisi farklı. Sen yorum yapma sus.
@Psikolojisigidik yav bi git elimde kalacan 😂 işinize geldiği gibi davranıyoruz kadınlar kapatılsın 😂
Bu hayatta her şey geçicidir her şey bir çırpıda Yok olur siz siz olun tembel olmayan dürüst çalışkan birisini seçin
Kişisel olarak isteklerin hakkın. Ancak otur düşün sen ne vereceksin?
@ptal misin
Erkek de çalışan kadın istiyor ki para gözlük değil rahat bir yaşam calismayip da hani yatayim da çok parası olan eş istemek değil birlikte çalışan için bence güzel
tamam
Ev işleri de ortak olacak mi
@pembeyolll olsun birbirine her anlamda yardım edilmeyecek ise anlayışsız evlilik gereksiz
Yani
Erkekler bakire olmayanla evlenmek istemeyince niye yobaz ediliyorsa o yüzden
ne alaka?
Sen para beklersin erkek temiz bir geçmiş? Sadece canım olan parasını karşılıksız verir. Para bekleyip erkeğin hiçbir beklentisii olmasın diyor 😂😂
apt@lca bir dusunce senden de bu beklenir zaten
Hahaha. 🤣 yav geç geç bacım bekleme yapma , yenmiyor bunlar. hep bi ihtimal , belkiler vs vs.
ya sus
Siz hizmet beklerken iyi
Normal. Kuru kuruya sevgi karın doyurmaz. Onlar da ince belli yemek yapmasını bilen sarışın dolgun kalçalı göğüslü arıyolar da biz bi zengin istemişiz çok mu
Eğer kız güzelse istediğini isteme hakkı var ona istediğini veren kişiyi bulması zor olmaz fakat çirkin ve kendi ailesi zengin olmadıktan sonra mâdi beklentisini aşmaması gerekir.
Herkes gelecegini düşünüyor kadınlar haklı
evet bence de 🥰
O kadinlar da caba gosteriyormu kendi geleceklerine
En doğal hakkı tabi bu. Ama bi yandan denklikte çok önemli. Adamın maddiyatı iyiyse kadın da bi o kadar güzel olacak, ağzı iyi laf yapacak. Bunu yapan kadın kapıyor onları
Geleceği düşünmek olmuyor o karakter tip ikncin planda kalıyor
Sadece kendim başkası ölmüş sağ umrumda değil bende
O zaman zengin bir erkek senin gibi düşünen kaç adet hatuna ev açmalı?
Maddiyati olan hiç bir erkek için para sorun değildir. Parasi olmayan erkekleri de boş verin.
Herkes rahat bir yaşam istiyor ama ha deyince olmuyor bu
Geleceği düşünen kadınlar erkeklerin kalplerini dinler para hışırtılarını değil.
Parasız erkek istememesiyle kendi geleceğini düşünmesi ne alaka kadın erkeğin cebine mi bakacak hep sevdiği adam zengin olsa da olmasa da çalışması lazım iki tarafında parasız olsun veya olmasın ve her şey sadece para değil ki önemli olan ikisinin niyeti de önemli
Gelecek sadece parayla alakalı değil ama size göre bu doğru da değil !
Gelecekte hepimiz ölüyüz bebeğim bunu aklından çıkarma
Erkekler de geleceğini düşünüyor ama bunu inşa ederek yapıyorlar, başkasından beklemiyorlar.
Gelecegini çok düşünseydin işe girip çalışırdın kardeşim.
Geleceği düşünmek ile paragozluk ayrı bir olay. O yüzden kadınlar gelecek değil paraya bakıyor
Ben bu konuda bayağı hak veriyorum kadınlara
teşekkürler
Rica ederim gerçek bu
Kadınlar herzaman en güzel olanı hakediyor
bence de 🥰
Kadın güvenlik ister yani haklısın aslında ama sadece maddiyata bakmamak gerek karaktere yaptıklarına davranışlarına Vs
Geleceği kadınlığını kullanıp nafaka ile finanse etmiyorsa kendi daha çok kazanırken her şeyi erkek ödesin demiyorsa tabi düşünsün :)
Onlarda bu düşünce olmadığı için
evet
Başka şekilde düşünemiyorlar 😅
bence de :)
Kadın neden kendi parasını kazanmayıp, erkeği gelir kapısı olarak görüyor?
güzel soru evet haklı olabilirsin ama bekli çalışmaktan sıkılmıştır ne bileyim rahat etmek istiyordur
O zaman erkek eline bakmaya ve özgürlüğünün belli oranda kısıtlanmasına razı gelir
ne alakası var çalışmak istemez illa erkek eli mi olacak saçma sapan
Erkek niye evde hiçbir iş yapmıyor hizmet bekliyor?
@pembeyolll erkekte, kadında hayatın müşterek olduğunu bilmeli. Kimse kimseyi gelir kapısı göremeyeceği gibi kimse kimseyi hizmetçi olarak ta göremez. İş bölümü yaparlar ve bunun için de tüm taraflar cinsiyet fark etmeksizin kendisini geliştirmelidir.
Herkesin hayat standardı farklı bu standartları yakalamak için de tabiki maddi kaynaklara ihtiyaç var kadını erkeği değil insanlar için böyle. Açıkçası erkeklerin kadınlar için ne düşündüğüyle ilgilenmiyorum.
Erkek bana rahat ve konforlu hayat sunmak zorunda. Ben çalışıp kazanacaksam neden erkek peşinde kosayim.
Erkeklerin ne özelliği var? İşe gidip yan gelip yatacak. Böyle kişiler icin para kriteri bence az bile
Sadece geleceğe odaklanmak iyi bir şey değil yalan bir sevgiyle telefon al araba al ben erkek olsam bende kabul etmem erkeklerin kadınları sever gibi yapıp cinsellik icin kullanması gibi birsey bu bence
Parayı erkek mi kazanmalı sence sadece kadın ne yapacak?
Kendisinnin diploması yoksa armut pis ağzıma duş kafasına ise taniki haksız ve para gozdur
Çünkü erkekler için yaşamsal ve temel ihtiyaç ama kadınlara gelince istekler ve ihtiyaçlar oluyor maalesef toplumsal bi konu insanların bize direttiği şeylerin bilinçaltımızdan dışa vurumu
İlerde rahat etmek istiyorsa çabalamalı bunun için durumu iyi olan erkek bakıyorsa paragöz değil paralı avcısıdır
O zaman ilerde rahat etmek isteyen erkeklerde çalışmasın zengin kadın baksın demi
Kadınlar özgürdür, kendi ayakları üzerinde durabilir ve hiçbir erkeğin maddi imkânlarına ihtiyaç duymazlar. Öyle değil mi, haksız mıyım? 😀😀😀
Çünki. çoğu kadın her şeyi erkekten istiyor ee karşılığında ne vercek her şeyi. isteyen kadın bedeni dışında
Knk ev istemek ayrı kikodan bir şeyler dysonlar istemek ayrı temel ihtiyaç dışı keyfi istek paragözlülüktğr
Geleceği düşünmete sorun yok da bir erkeğin parasıyla gelecek planı yapmak çok itici bence
Saf kadın olmak lazım.
geleceğini düşünürken abattı isen paragöz denmesi normal.
bir evlilikte tabikide para önemli ama birbirinin kalbini dinledikten sonra her şey güzel gider
Zengin erkek tek kadına bağlı kalmaz ama bu gerçeği bilerek evlenin sonra ağlamayın okey
Kardeşim sen çalış zengin ol erkeği güvende hissettir niye hep kendi açından düşünüyorsun
Doğru kişinin denk gelmesi önemli
evet o önemli
@tubishamham ya doğru kişi terk ederse napcas
demekki biz onun için doğru kişi değilmişiz
@tubishamham ama o doğru kişiydi bana göre nolcak şimdi snsmsöak
herkes haklııı
kişiye göre
zaten para olmaz ise hayat boşş yiyecek yedireceksin