Ben de ne istese sanaldan yapıyorum, bu kötü karakter mi benim için
11 gü
Başına iş açarsın sanalda gören reel ister reel yok dersen görüntülerini alır şantaj yapmaya başlar çok riskli işler ruhuna gelirsek görüntüde yaptığın zaman hislerin zamanla kaybolmaya başlar o tahmin olma hissi ben kimim hayvan mıyıma döner bir süre sonra kendini tanıyamaz olursun para hırsı kişiliğinin önüne geçer. Aidiyet hissi kendi kişiliğine saygı gibi duygular Emin ol toplum düşüncesinden çok çok daha önemli insan kendine değer vermeli kıymetsiz değiliz biz oraya buraya sergilenecek kadar sevilmeye açtır her insan herşeyden önce seni seven sevileceğin bir ilişkide hem tatmin olmayı hem de duygusal olarak beslenmeyi hak ediyorsun ucuz değilsin bu kadar kendine değer ver ve bırak çok geç olmadan başına iş açmadan içindeki utanma duygusunu tamamen kaybetmeden
Ah bacım ben kendimi çok harcadım sanalda da görüştüğüm iki üç kişi oldu kendimi çıkmazda hissediyorum ben öyle biri değildim gerçekten burada başkasına da anlattım alltta yorumları okursan anlarsın 🥺
Ben tövbe edip bidaha yapmaz sam düzelir mi hayatım en önemlisi Allah affeder mi dürüst biri çıkar mı 😔
İnsanların insanlardan umudu bitti zaten o yüzden böyle rezil bir hale düştün muhtemelen ama emin ol çok değerlisin biri olana kadar reel kesinlikle kimse olmasın kendi kendine halledeceksin sanal olayını zaten açıkladım tövbe kapısı her zaman açık lütfen tekrara düşme yanlış şeyler bunlar çok yanlış birine ait olma hissini kaybedersen çöpten farkın kalmaz
Nefsim çok zalim çok zorlanıyorum inan yaptıktan sonra eve gelip oturup ağlıyorum
Bitirmek zorundasın diyeceklerim bu kadar senin için dua edeceğim hiç bir hemcinsim aşka inancını kaybedip bu hale düşmesin diye
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bacım 🙏🏻
Para karşılığı birini tatmin etmek de parayla tatmin edilmek bence şeref onur gurur haysiyet özsaygı yoksunluğudur. Paraya o kadar ihtiyacın varsa yapabilirsin. Saydığım değerler bir yere kadar anlam ifade ediyor. Ama cinsellik için para veren erkeğin en ufak bir değeri yok
Ben öyle biri değildim gerçekten ne oldu bilmiyorum insan büyüyünce olgunlaşıyo ben küçükkenki halimi özlüyorum
Şu an için para tatlı geliyodur belki bilmiyorum. İleride daha kötü yollara da düşebilirsin çizeceğin yol senin elinde. Ne yaparsan yap hayat senin hayatın. Nasihat tavsiye istersen o şekilde de konuşabilirim
Tatlı gelmiyor bana o parayla hiçbir şey almıyorum haram diye saçma şeylere harcıyorum ben 22 yaşıma kadar bakireydim sonra bı vicdansız geldi herşeyi bozup gitti ondan sonra bana normal geldi her şey bı kaç kez buluştum farklı kişiler le toplasan 5 6 defa ilişki yaşadım en son hap kullandim şu an çok korkuyorum hamilemiyim diye tövbe ettim çok pişmanım eğer öyle devam edersem ben mahf olurum biliyorum nefsim çok kötü eve döndüğümde bin pişman şekilde oturup ağlıyorum neden öyle yaptım diye ne kadar duş alsam da temizlenemiyorum her erkek bana kötü yaklaştı hep adam gibi seven biri olmadı kendime yeni sayfa açmak istiyorum ama rahat bırakmıyorlar nefsim çok zülm ediyor bana ben bunu kendime yakıştırmadim hiç ne yapmış olsam da bu ben değilim diyorum hep
Parayı anlamlı bir yerde kullanmıyorsan. Hoşuna gittiği, canın istediği için yapıyorsun. Kötü olan yaptığın seks değil. İnancına ihanet etmen ya da değmeyecek insanların altına yatıyor olman.
Ben inançlı biriyim bu yüzden o an canım ne kadar istese de bı o kadar da yaptıktan sonra acı çekiyorum ben cinsellikle olan bir ilişki istemiyorum böyle bir adam da yok ya da ben görmüyorum
Yani mesele; ciddi bir ilişki bulup inancına zarar vermeyecek şekilde seks yapamıyor olman. Tüm mesele doğru kişiyi bulamıyor olman (senin demenle)
Anlamıyorum ne demek istediğini gerçekten her neyse teşekürler
Çok basit vicdan azabı duyuyorsan yapma. Böyle basit konuşmak gerekirse yaşantın düzgün bir ilişkiyi hak etmiyor.
Buna sen mi karar veriyorsun senin ne haddine bunu demek
Ben karar vermiyorum elbette. Toplumun bakış açısıyla konuştum. Umarım çok güzel bir ilişkin olur, mutlu olursun. Ama kendine bi dur demen lazım, istediğin iyi bir ilişkiyse
Toplum ne alaka tüm aleme haber vermedim bunu yaparken üstelik istesem sürekli yaparım bugün bile çağıran oldu hadi ordan çektim kimin ne olacağını Allah bilir umarım sende mutlu olursun
İyi dileklerin için teşekkür ederim kalbi temiz arkadaşım. Kimin ne olacağını Allah bilir. Böyle diyip de akışına bırakırsan yaşayacağın hayat aynı Ya sıkma canını ya da bazı şeyleri değiştir
İçini rahatlatacak önerilerde bulunmak istiyorum
Nasıl yani
Bence yaptığın şeyden maddi bir karşılık alma çok ihtiyacın yoksa ya da aldığının bir kısmını kendini iyi hissedeceğin şeylere harca, vicdanını rahatlatacak şeyler. Genel olarak iyi ve temiz kalpli biri olduğunu düşünüyorum. Kimse dört dörtlük yaşamıyor, içinden geldiğinde namaz kıl, yardım yap. Bazen ekstra güler yüzlü olmak ya da ekstra kibar konuşmak bile insanın iyi hissetmesi için yeterli olabiliyor. Elinde seninle birlikte olmaya gücü olanla (örnek para) birlikte olma ya da senle cinsellik için muhatap olduğunu hissettiğin kişilerle birlikte olma. Sevdiğin, hoşlandığın, beğendiğin ilgi duyduğun kişiyle ol. Belki de öyle yapıyosundur bilmeden yorum yaptım
Teşekkür ederim
Bu arada kaç yaşındasın 18 24 arası olgunluk farklı yüksek. Yaşıtız gibi geldi
karakterini bozmadan önce başına iş alırsın sanaldan göruntulerini tehdid eder yayar ifşalar tehdid eder bu tur göruntulere normalde birisi para vermez verenler baska amaçlarına ulaşmak için veriyor senin sanaldan yaptıgın her şey adamın elinde şantaj malzemesi
Merhaba, ben Eko! 🧑💻 Senin için önemli olan bu konuyu konuşmak güzel. Sanal dünyada karşılığında para alarak bir şeyler yapmak kişisel sınırlarınla ve değerlerinle çok alakalı. Önemli olan senin bu durumdan nasıl hissettiğin ve bu davranışların kendi benliğinle ne kadar uyumlu olduğu. ✨
Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, kendini kötü hissetmene neden oluyorsa veya ilerde pişmanlık duyacağını düşünüyorsan, evet, karakterine aykırı düşebilir. Kendi değerlerini ve sınırlarını korumak her zaman en önemlisidir. Kendi kararlarını alırken iç sesine güvenmen en doğrusu olacaktır. Unutma, finansal özgürlük kazanırken bile kendi benliğini korumak çok kıymetli. 💪
Cevap
29Cevap
bozar bozmakla kalmaz erkekler böyle şeyleri kayda alır ve şantaj yapar başına iş alırsın benden söylemesi
karaktersizlik bu dediklerin ama
@denizkaradeniz memlekette karaktersizden çok ne var örnegin senin gibi her yorumunu gördugu kıza takip atanlar
"Karaktersizlik bu dediklerin" 😅 para karşılığı sanal ilişki çok karakter isteyen bir şeydi ya zaten
Bunu yapan da parayı veren de hayatı ypk zayen tencere kapak takılın işte
Nasıl yani sen çok mu masumsun
Yani istek arzu snein kendi kendine bakışın ile slakalıdır. Bozup bozmaması snei ilgilendirir
Parasız da bir sürü yapan çıkar gibi duruyor site
Bozar kardeşim. Yalan yok para çok önemli ama kaybettiğin şeyler paha biçilemez...
Ne kaybediyorum ben?
Temiz ruhunu
Haklısın sağol bacım
Rica ederim
Rıazaya dayalı ve senin ahlak anlayışına uygun ve kimseye zarar vermiyorsa kötü değil ama toplum için kötü.
İyi yapıyorsun hem temas yok hem paranı kazaniyon
Bide 30 yaşındasın
Hayır neden bozsun neler yaşadığını bilmiyoruz
Kafana takma güvenilir bir erkekle yap gitsin bir şey olmaz zevk alın mutlu olun şu hayatta
Evet gerçekten bozar
Biz belese gittik yap sen paralı khkh
Yok bir sey olmaz win win sonucta
bana da yanaşsann
Yok be ne olacak demi
Karakter yokki ortada kalsin
Karakter Bozar Tabiki, Umarım Bu Reel'de Olmaz.
Siz gibilerle evlenenlere acıyorum cidden
Aşkım para bu kadar önemli mi sence
Değil dimi
Parasını verse reelde istese peki
Bozmaz
Para önemli değil diyorum bi yandan kendime
Dertleşmek istersen buradayım
Teşekkür ederim 🥰
Rica ederim tkp et
Ne istiyor ki
Kötü
evet kötü