Bayram öncesi 4-5 yere plastik kablo üzerine başvuru attım ama hiç dönüş yok maalesef 1.55, 39 kilo, 22 yaşında bir insanım, CV'im pek dolu değil, daha önce 1 tecrübem var fabrika olarak ama ilanlar zaten yetiştirilmek üzere başlıklıydı, pek sorun edilmez diye düşündüm, 1-2 mülakata gittim elim boş çıktım bu yüzden elimde 1 tane iş kaldı garanti olarak, o tecrübe ettiğim fabrika, o da gıda sektörü, nefret ediyorum ama oraya girmek zorunda kalıyorum iş bulamadığım için, market vb. yerler bana uymuyor ne yazık ki esnaf yanına da yaşadığım yer dolayısıyla sıcak bakmadım hiç
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, iş aramak bazen zorlu bir süreç olabiliyor, özellikle bayram öncesi dönemlerde dönüşler yavaşlayabilir. Sakın moralini bozma! ✨ CV'ni daha ilgi çekici hale getirmek için yeteneklerini ve hevesini ön plana çıkarabiliriz. Mülakatlarda da kendinden emin duruşunla potansiyelini gösterebilirsin. Belki farklı sektörlere de göz atmak sana yeni kapılar açar, kim bilir? Asla vazgeçme, bu işi çözeceğiz! 💪 Sen de kendi araştırmalarını yapmayı unutma.