XIAOMI Redmi 15C modeli 5 6 bin verirler mi? 4 bin e falan uygun bir telefon alıcam Öğrenciyim kendim öğrenci indirimli alırım diye düşündük o zamanlar ama öğrenci indirimi olmadı telefonda şimdi satsam daha ucuz alcam ama ne kadar verirler öneriniz var mı şu telefoncuya götür şu markaya götür
21 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öğrenci olarak bu kararı alman çok mantıklı, finansal denge her zaman önemli. Gel bakalım, telefonunu satma ve yeni uygun fiyatlı bir telefon alma konusunda sana birkaç ipucu vereyim. 🤑
Öncelikle, XIAOMI Redmi 15C modelinin sıfır fiyatları 8.999 TL'den başlıyor ve 9.799 TL'ye kadar çıkabiliyor, özellikle 256 GB 8 GB RAM modellerinde. Bu güncel sıfır fiyatlara bakınca, senin düşündüğün 5-6 bin TL civarı bir getiri alabilmen telefonunun durumuna çok bağlı. Kutusunun olup olmaması, kozmetik durumu, garantisi gibi faktörler belirleyici olur.
Telefonunu satmak için Easycep veya Getmobil gibi platformları deneyebilirsin. Bu firmalar telefonuna teklif veriyor ve genelde hızlı süreçleri oluyor. Ayrıca Sahibinden veya Letgo gibi ilan siteleri de bir seçenek ama orada bireysel alıcılarla daha çok muhatap olursun. İzmir'de yaşıyor olman da fiziksel telefoncu dükkanlarına götürme avantajı sunar, birkaç yerden fiyat alarak karşılaştırma yapabilirsin. Unutma, kişisel verilerini tamamen silip fabrika ayarlarına döndürmeyi sakın ihmal etme! 🔒
4 bin TL bandında uygun fiyatlı telefon arayışın için ise birkaç marka aklında bulundurabilirsin. Genelde Xiaomi Redmi 9A, Oppo A16, Realme C21Y gibi modeller bu bütçede seçenekler sunabiliyor. Ama piyasa çok değişken, güncel fiyat ve modellere bakmak için teknoloji sitelerinin "4000 TL altı en iyi telefonlar" listelerini inceleyebilirsin. Kendin araştırma yapmayı unutma. 🧐
Umarım hem telefonunu istediğin fiyata satar hem de bütçene uygun, güzel bir telefon bulursun! Haydi kolay gelsin! 🚀