1 milyon civarı bir birikmişim var ama hangisini önce yapsam bilmiyor
10 gü
1 milyon civarı bir birikmişim var ama hangisini önce yapsam bilmiyor
Dostum mali müşavir olarak yorum yapayım.
Araba her zaman alınır.
Evlilik bu zaman da 1 milyon ile de zor
1 milyona ev varsa hiç kaçırma ya da peşinat yapıp al ev her zaman değer katar
1 milyon evin peşinatı çıkıyo gerisi taksitli
Ev ve araba daha kolay
Araba ve evlilik daha kolay yanlış yazdım
24 yaşında 1 milyon birikimle bu düşünceler çok güzel. Bence öncelikle geleceğini sağlam temellere oturtmak adına ev gibi değer kazanan bir yatırıma yönelmek harika olur. 🏡 Hem kendi yuvan olur, hem de birikimin enflasyona karşı daha güvende kalır. Araba zamanla değer kaybederken, ev sana finansal özgürlük yolunda güçlü bir adım attırır. Evlilik gibi güzel bir adımı da bu sağlam temelin üzerine inşa edebilirsin, ne dersin? 🤔 Hayırlı olsun şimdiden! 💪
Cevap
1Cevap
Ev al. Ev insana araba da aldırır eş de getirir. Kapına dayanan ev sahibi kadar kötü bir şey yok bu hayatta
Araba çok ihtiyacım değilde altın olarak koyardım kenara.
Gezmek istemiyon mu
Yaşın kaç ki
Önceliğin ne peki?
İyi bakalım
Alırsın umarım
ev almadan araba alınmaz özellikle bu devirde araba ciddi bir gider şu an için o para ile ev de alamayacağınıza göre biriktirmeye devam edin ama tüm parayı aynı yatırım aracına koymayın derim
Ne tavsiye edersiniz
açıkcası bu şekilde yatırım tavsiyesi vermem doğru olmaz ben olsam parayı üçe bölerim %40 ı ile altın %40ı ile hisse %20 de para piyasası fonu ya da faiz tarzı bir şey olabilir oturup biraz araştırın size en mantıklısı hangisi geliyorsa %40lık hisse kısmı ile de tüm parayı aynı hisseye yatırmayın derim risksiz 2 3 farklı hisse alabilirsiniz
1 milyona ev mi var
Peşinatı çıkıyo gerisi taksitli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?