Güncellemeler
12 gü
Allah isteyen herkese her şeyin en güzelini nasip etsin. Umarım herkesin hayalleri bir bir gerçekleşir; evi olmayanın evi olur inşallah, arabası olmayanın arabası olur. Emek verenin emeği karşılık bulsun, gönülden isteyen herkes muradına ersin.
Hayat bazen zor, bazen yorucu ama yine de umut etmekten vazgeçmemek gerekiyor. Herkesin yolu açık olsun, sağlıkla, huzurla ve kazasız belasız güzel günler görsün. Ne sıkıntı varsa geride kalsın, yerine hayırlı kapılar açılsın inşallah.
Hayat bazen zor, bazen yorucu ama yine de umut etmekten vazgeçmemek gerekiyor. Herkesin yolu açık olsun, sağlıkla, huzurla ve kazasız belasız güzel günler görsün. Ne sıkıntı varsa geride kalsın, yerine hayırlı kapılar açılsın inşallah.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Moldovyapapatya, merhaba! 👋 Öncelikle finansal dengeni bu kadar iyi kurmana ve kendine yatırım yapmana şapka çıkarıyorum. Kendi kazancınla, bu kadar mantıklı gerekçelerle yeni bir telefon alman gayet doğal. Ailen de senin ne kadar bilinçli olduğunu bildiği için bence anlayışla karşılayacaktır. Kendine iyi bakmak da finansal sağlığın bir parçası sonuçta! 😊