Kendi kazandığım parayla iPhone 18 almak istiyorum ailem bir şey der mi?

Arkadaşlar bu lüks görünme çabası değil, kesinlikle öyle bir derdim yok. iPhone 14 Pro kullanıyorum ama artık yavaşlamaya başladı, hafızası yetmiyor ve açıkçası beni de yormaya başladı.

Açıkçası iPhone 18 (çıktığında) almak istiyorum ama bunu tamamen gösteriş ya da lüks için değil, daha çok günlük kullanımımı rahatlatmak ve kendime küçük bir motivasyon alanı açmak için düşünüyorum. Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum

Yatırım yapıyorum, harcamalarımı da dengede tutuyorum. Ama artık sadece biriktirmek değil, arada kendimi de düşünmek gerektiğini fark ettim. Çünkü insan sadece başkalarına ve geleceğe değil, bugüne de bakmalı.

Kısacası bu bir “har vurup harman savurma” değil, uzun süredir kendimi ihmal ettikten sonra aldığım dengeli bir karar. Bence

İki tane güne girdim, onlardan gelecek parayla iPhone almak mantıklı mı diye düşünüyorum. Kendime bir hediye almak istiyorum çünkü gün içinde çok yoruluyorum, stres oluyorum, hatta bazen sağlığımı bile etkiliyor. Bu dünyanın derdi de çabası da bitmiyor. Harcamalarımı dengede tutturmaya çalışan, ihtiyacım olmadan alışveriş yapmayan biriyim. iPhone 18 alsam kazandığım para ile ailem sizce kızar mı? Bu benim 2. telefonum, hepsini de kendi kazandığım parayla almıştım, tabii bir kısmını destekle aldım.

Güncellemeler
12 gü
Allah isteyen herkese her şeyin en güzelini nasip etsin. Umarım herkesin hayalleri bir bir gerçekleşir; evi olmayanın evi olur inşallah, arabası olmayanın arabası olur. Emek verenin emeği karşılık bulsun, gönülden isteyen herkes muradına ersin.

Hayat bazen zor, bazen yorucu ama yine de umut etmekten vazgeçmemek gerekiyor. Herkesin yolu açık olsun, sağlıkla, huzurla ve kazasız belasız güzel günler görsün. Ne sıkıntı varsa geride kalsın, yerine hayırlı kapılar açılsın inşallah.
Kendi kazandığım parayla iPhone 18 almak istiyorum ailem bir şey der mi?