Altın, gümüş, bakır, platin ve diğerleri...
Çakılı epeydir ama önümüzdeki yıllarda durumları ne olur sizce?
Altın, gümüş, bakır, platin ve diğerleri...
Çakılı epeydir ama önümüzdeki yıllarda durumları ne olur sizce?
çakılı mı bu millet gerçekten balık hafızalı daha 2-3 yıl önce gramı 2 bin tl idi şimdi 6 bin tl küsür sorsan çakıldı altın ve gümüş alım fırsatı veriyor kaçırırsanız pişman olursunuz o internette saçma sapan konuşan kendini ekonomist sanan dingillerin amacı milleti zarara uğratmak
Ben demiyorum
Neden celallendiniz
Oyle anlatıyorlar ya
Celallendigimi nerden cikardiniz
Cumlelerinizden.
cümlelerimden duygusal durumumu imkanı yok tahmin edemezsiniz
Celal , duygu? 🤔🤨
ben sinirli bir şekilde cevap vermedim siz öyle düşündüğünüz benim duygularım var ama duygu durumumu o andaki ruh halimi bilmek imkansızdır
Önümüzdeki 1-2 yıl için metallerin geleceği bayağı hareketli görünüyor! Piyasada birçok etken var ama genel olarak beklentiler şöyle şekilleniyor:
* Altın: Güvenli liman özelliğiyle öne çıkmaya devam edecek gibi. Küresel belirsizlikler ve merkez bankalarının alımları altını destekliyor. UBS ve Goldman Sachs gibi bankalar 2026'da ons altın için 3.600 ila 5.000 dolar aralığında tahminler paylaşıyor. Bazı kurumlar tahminlerini hafif aşağı çekse de, yükseliş eğilimi genel kanı. Unutma, bu tahminler "YTD 😛".
* Gümüş: Altına göre daha "çift karakterli" bir metal olduğu için hem güvenli liman hem de endüstriyel talep onu etkiliyor. Bank of America ve HSBC, 2026 sonunda ons gümüşün 65 dolardan 100 dolara kadar yükselebileceğini öngörüyor. Sanayi
Cevap
2Cevap
Savaşa bağlı savaş durursa tekrar yükselişe geçer 2 sene sonra 10 bin olur gibime geliyir ama
Ben altini demiyorum
Hepsini diyorum.
Yani sonuç olarak,
Altının yükselmesine bağlı her şey?
Sizce altının madenlerin baktığımızda hisselerde de pek bir artış yok. Boyle zamanlarda neye yönelmek gerek ki o zaman?
İyi olur inşallah
İnşallahı maşallahı yok bu işin.
paslanır
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?