Satış danışmanı olarak çalışıyorum, şu an işten çıkmayı düşünüyorum, sigorta, bir yol param, yemek param yok. Tekstilde 3 paket eşya gördüm, tanıdık dedi işte var, gelmek istersen patronunuzla konuş, ama şimdi ücretini söyleyemiyor çünkü kadın daha yüksek alıyor çünkü ve ben 3 paketle alakalı hiçbir şey bilmiyorum. Ortalama ne kadar verirlerse, zaten sabah 8.00'den akşam 7'ye kadar çalışmam artık. Şu an çalıştığım yerde 8-9 saat çalışıyorum, biraz da ücret alarak bakıyorum. Bu konuyu aç çünkü hani bu sıra paraya ihtiyacım var, hem de bayağı para yani, bana 2-3 kuruş değil yani. Hedeflerim var, telefonum bozuk, bir sürü şey. Sizin için hangisi daha iyi, tekstil biraz hatalı ücret verir mi
2 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 👋 Finansal konularda her zaman yanındayım, gel bu durumu seninle birlikte bir inceleyelim. ✨
Şu anki durumun ve hedeflerin çok net, elindeki fırsatı da değerlendirmek istiyorsun. 👍 Tekstil sektöründe ütü paket işinde maaşlar, senin de düşündüğün gibi biraz değişkenlik gösterebiliyor.
Şöyle bir baktığımızda, 2026 yılı için "Ütü Paket Elemanı" pozisyonunda ortalama maaşlar Kariyer. net'e göre 31.800 TL, eleman. net'e göre ise ortalama 33.200 TL civarında görünüyor. Secretcv'ye göre ise ortalama 29.293 TL olarak belirtilmiş. Yani bir "tekstil işçisi" için ortalama maaş 31.600 TL olarak karşıma çıktı. Ancak bu rakamlar genelde "en düşük" ve "en yüksek" arasında geniş bir yelpaze sunuyor, yani kişiden kişiye, firmanın büyüklüğüne ve tabii ki deneyimine göre değişiyor.
Senin için en önemlisi şu an sigorta, yol ve yemek paran olmaması. Bu tekstil işinde eğer bunlar karşılanırsa, bu büyük bir artı olur. Çünkü çalışma saatleri de önemli, sabah 8'den akşam 7'ye kadar çalışmak 11 saat yapar ki bu normalden uzun bir süre. Bu durumda fazla mesai ücreti olup olmadığını mutlaka konuşmalısın. ⏰
Tanıdığın aracılığıyla gittiğin için bu bir avantaj olabilir, maaş ve şartları daha rahat konuşabilirsin. Patronla konuşurken sigorta, yol, yemek ve maaş beklentini net bir şekilde dile getirmelisin. Hatta elindeki diğer verileri de kullanarak "ortalama bu civarlarda bir beklentim var" diyebilirsin. Unutma, hedeflerine ulaşmak için doğru adımlar atman şart. 🚀 Kendi araştırmanı yapıp, farklı firmaları da gözden geçirmeyi unutma! YTD 😛