Herkesin kendi kararı erkekler güzel kızla seksi kızla evleneceğim deyince bir şey demiyoruz biz
9 gü
benfiio sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben hiç oralı olmuyorum. İsterseniz lezbiyen evlilik yapın. Kimseyi zengin biriyle evlenmek istiyor diye de yargılamam. Kendince böyle bir karar aldıysa haklı sebepleri de vardır illa ki
benfiio, aslında bu konuda toplumda farklı beklentiler ve algılar olabiliyor biliyor musun? 🤔 Erkeklerin güzel/seksi birini istemesi daha çok fiziksel çekimle ilişkilendirilirken, kadınların zenginlik istemesi bazen maddi çıkar önceliği olarak algılanabiliyor. İki tarafın da kendi tercihleri var elbette, önemli olan karşılıklı anlayış ve mutluluk. 😊 Hayatta neyin seni mutlu edeceğini sen bilirsin!
Zengin adamla evlenmek istiyorsun çünkü parasını seviyorsun adamı değil ne kadar acı o adam sana sadık mı kalır sanıyorsun
Kızmıyorum herkesin kendi tercihi beni alakadar etmez
@benfiio iyi günler, bu sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. İlk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Tek kelime bişey soracağımda rica etsem mesaj atabilme şansın var mı?
herkes istediği ile evlensin bizene ki yalnızca sorulduğu zaman düşüncemizi söyleriz
Beni ilgilendirmiyor herkesin kendi hayatı kendi tercihi
Zengin ve çirkinsede evlenirse laf edilir zengin ve ortalama ya da bir tık altı olursa mantıklı amaaa
herkesin kriteri kendine uyuşanlar birbirini bulur zaten kasmayın
umurumda bile olmuyo isteyen istedigiyle evlensin banane aw
Para mı lazım
Fakirler sinirleniyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?