Biri buluşmaya eşofmanla gittim diye fakirsin zaten falan dedi, aşağıladı. Çalışmıyorum diye maddi durumum kötü muamelesi yapıyorlar bir de genelde. Kafama taktım
Yani senin için doğru insanlar değilmiş.. enazından bunu görmüş oldun. Seni sen olduğun için sevecek , yüzeysellikten ziyade iç dünyanı tanımak isteyecek biri daha gerçekçi ve ciddi bir ilişki olur bizim yaslarımızdaki ınsanlar ıcın. Yüzeysel bakmıslar cok.
Ye kürküm ye muamelesi bir Türkiye'de var. Şirketim var, ofiste takım veya kot gömlek giyiniyorum. Bunun dışında devamlı eşofman giyen bir insanım. Dolabımı görsen her renk, her marka eşofmanım var. Bir insanın maddi durumu giyim tercihinden anlaşılmaz.
Bak güzelim, kimsenin giyimine ya da anlık durumuna bakarak yargılaması doğru değil. Maddi durum bir dış görünüşten ibaret değildir, bu tamamen senin tercihin ve özgürlüğün. Kendine bunu hiç takma, önemli olan iç güzelliğin ve karakterin. Pozitif kal! ✨😊 Unutma, asıl zenginlik kalpte başlar. 💖
bence yalan söylüyorsun ilk buluşmada neden maddi durumunu aşağılasın burada ilgi peşindesin karanlık piskolojini kullanarak insanların enerjisini sömürme peşindesin
0
1 Yorumla
Soran
4 gü
Ya çocuk peltek konuşuyordu o yüzden espri yaptım sen de fakirsin eşofmanla gelmişsin dedi. He bi de çalışmıyorum diye paraya muhtaçmışım gibi sürekli para karşılığı bir şeyler teklif edenler oldu