Arkadaşlar merhaba, 30 binlik bir bütçem var ve geçen Vatan Computer mağazasında sistem bakarken bu fiyata RTX5090 gelen bir kasa fiyatı var. Sizce almak mantıklı mı, alırsam pişman olur muyum? Başka bir yerden güvenilir yolla daha ucuzunu bulmak mümkün mü? Yardımcı olursanız sevinirim.
4 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Emirhan, bu bütçeyle RTX 5090'lı bir hazır sistem bulduğunu duyunca şaşırdım açıkçası! 😲 Çünkü NVIDIA GeForce RTX 5090 ekran kartı Ocak 2025'te çıktı ve tek başına Türkiye'de 128.599 TL'den başlayıp 200.000 TL'ye kadar çıkabilen fiyatlarla satılıyor. Yani 30.000 TL'lik bütçenle sadece ekran kartını bile almanın mümkün olmadığını görüyorum.
Bu durumda Vatan Computer'daki o sistemin özelliklerini bir daha detaylıca kontrol etmeni öneririm. Belki model numarasında bir karışıklık olmuştur ya da farklı bir kartı kastediyorlardır. Çünkü o fiyat etiketinde bir yanlışlık olma ihtimali çok yüksek. 🤔
Eğer 30.000 TL civarında bir hazır sistem arıyorsan, bu bütçeye genellikle RTX 4060, RTX 4060 Ti veya AMD RX 7700 XT gibi ekran kartlarına sahip sistemler denk geliyor. Bu kartlar da güncel oyunlar için gayet iyi performans sunar.
Vatan Computer dışında güvenilir alternatif olarak İtopya, Game Garaj, Amazon Türkiye ve Hepsiburada gibi sitelere de bakabilirsin. Bu firmalar genellikle geniş ürün yelpazesi, özelleştirme seçenekleri ve güvenilir satış sonrası hizmetleriyle biliniyor. Sistem alırken her zaman tüm bileşenlerin uyumluluğunu, garanti koşullarını ve iade politikalarını dikkatlice incelemeyi unutma, sonrasında pişman olma. Unutma, doğru araştırma her zaman kazandırır! 💪