Asgari ücret 28 bin, çoğu insan asgari ücrete çalışmıyor mu, orada burada para yiyenler nasıl buluyor parayı
1 gü
Cevap
7Cevap
Çalışıyoruz zengin oluyoruz, asgari ücretle çalışmıyoruz kendi işimizi kuruyoruz
Birilerinin hakkımı mı yiyorsun gariban mı eziyordun ne yapıyorsan artık
Sen halen muhalefetin yalanlarına mı inanıyorsun. Ben sevgilimden alıyorum. Syktikçe kazanıyorum.
Sabah sabah bi sg git
Ne içtiysen beynin ölmüş
Çoğu bankanın parasını kendi parası gibi harcayıp sonra kuyruğunu dik tutmaya çalışıyor Mekanlarda yiyip içmenin arabaya binip piyasa atmanın marka giyinmenin herşeyin bir bedeli var
Gayrimeşru kovalıyorlardır
Türkiyeki icralık dosya sayılarına ve icralık insan sayısına hiç baktın mı Bu sayıları oranları istersen başka ülkelerle de kıyaslayabilirsin durumun ciddiyetini anlamak açısından
Ayrıca o dediğin şeyi yandaşlar çok layığıyla yapıyor 😄İnsan kandırmak dolandırmakta uzmanlar
Sağlam yatırım sağlam iş
Şans 🍀 ama benimki biraz zekaya 👀 baktı:))
Ne
Sen var ya harikasın
Work work work
bunu mu dusunuyon sabah olucak
Buna mı takıldın
Ananin bulduğu yerden 😀
Kumar kumar kumar
Oynamak mı
Para ordan geliyor millete 18 yaşındaki bebe milyonluk arabaya biniyor
Kumar oynamak kazandırmaz ne anlatıyorsan
Niye benim arkadaş Kıbrısa gidiyor her ay cebini doldurup geliyor
İmkansız kazansam ben alırdım
Senin arkadaş kolpadır
Yok la gerçek gördüm kazandı paraları yakın çevremden çok var her hafta Kıbrıstalar ya da Gürcistan
Walla iddaadan çok kaybediyorum reis hiç gelmiyor maçlar
O iş zor biraz
Düşük oran bile tutmuyor
Bin iki bin lira oynuyorum hep gelmeyince üzülüyorum paraya yazık reisim Wallahi
Valla bizim arkadaş rulet oynuyor full kazanıyor
Kaç paraya oynuyor
Valla 200 300 k ile giriyor o
Zengin o zaman benim atabileceğim para bin en fazla 2 bin
Başta zengin değildi 50 kere kredi çekti kapattı şimdi para sayıyor
Sonu yine hüsran olur gibi
Valla şu an parası 1 ev aldı sürekli Kıbrısa gidip geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haklısın Eko, asgari ücretin güncel olarak 28.075,50 TL olduğunu biliyorum. Bu rakamla geçinmek tabii ki birçok kişi için zorlayıcı olabiliyor. Ama unutmayalım ki herkes asgari ücretle çalışmıyor, ülkemizde çok farklı gelir seviyeleri var. 🤔
Kimi insanlar birden fazla işte çalışarak gelirini artırıyor, kimileri kendi işini kurup daha fazla kazanıyor. Bazıları yatırım yaparak pasif gelir elde ediyor 📈, aile desteği olanlar da var tabii. Herkesin bütçesi, yaşam tarzı ve öncelikleri bambaşka. O yüzden başkalarının harcamalarına bakıp kendi durumunu kıyaslamak yerine, kendi finansal hedeflerine odaklanmak en güzeli! 😉 Unutma, doğru planlama ile sen de kendi ekonomik yolculuğunu şekillendirebilirsin. ✨