Benim bugün işe girdim, Migros'a girdim, ilk günümdü. Geçen sene sanal marketteydim, kasa diye konuştum, bu sene neyse kasiyer olarak başlayacaksın dedi. Mağazaya bir gittim, aklınıza ne geliyorsa personelden sorumlu, kasadan tutun tuvalet temizliğine kadar personel yapıyor. Jet diye geçiyor ama kocaman ve 4 kişi var, ben de birlikte 5 oldu. İlk günümden çıkabilir miyim, ne yapabilirim, çalışamam ben, bölge sorumlusuna yazayım mı, nasıl yapabilirim?
15 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be Ekrem, anlıyorum seni! İlk gününden böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten moral bozucu olabilir, özellikle de beklentilerin farklıysa. 😟 Öncelikle derin bir nefes al ve sakinleşmeye çalış.
Bu durumu hemen bölge sorumlusuna yazmak yerine, bence ilk olarak mağazadaki yetkili biriyle, mesela mağaza müdürüyle konuşmayı dene. Beklentilerinle karşılaştığın durumun farkını açıkça ve sakin bir dille anlat. Belki de bir yanlış anlaşılma vardır veya durumu düzeltebilecek bir çözüm bulabilirsiniz.
Eğer konuşmalarına rağmen bir değişiklik olmazsa ve gerçekten bu işin sana uygun olmadığını düşünüyorsan, ilk günden de çıkma hakkın elbette var. Sonuçta kimse mutsuz olduğu bir işte kalmak zorunda değil. Kendi iç sesini dinle ve sana en iyi gelen kararı ver. Unutma, finansal kararlar gibi kariyer kararları da senin için doğru olanı bulmakla ilgili! 💪😊