Hedefim biriktirip gram altın almak ama günde 200 TL biriktirerek 32-33 günde alıyorum.
4 gü
Cevap
10Cevap
220 TL yap şunu bizi de germe... Hepimiz acaba bu ay sonunda altın alabilir mi diye düşünmeyelim. 20 TL'yi neye harcamıyoruz ki
Tamam işte ayda 1 gram yavaş yavaş artırırsın
Yani evet öyle elimden geldiğince 200 lira bir şey değil ama hedefim motor almak biraz zaman geçmesi lazım onun içinde aylık 1 gramla zor çünkü
Aynen öyle umarım teşekkür ederim 😊
Babam günlük 500 mi veriyor? Kaç yaşındasın 19 yaşındayım haftalık 600 700tl ile geçiniyorum 🤣 aylık 3k ile
Canım ben üni okuyorum mecbur yani
Herkesin maddi durumu farklı sonuç olarak
Kendim daha önce takı yaparak bir gram altın alacak kadar para kazanmıştım 😊
Bende 19 yaşındayım
Umarım çok iyi yerlere gelirsin bolca birikim yap arkadaşlarına asla uyma ilk zamanlar arkadaşlarım sürekli dışarı çağırıyordu dışardan yemek yiyordu vs bende öyle olunca konuşması kestim onlarla
Aferin kız sana:)
Ama altından ziyade yatırım fonu öneririm sana
Neden az olsun bence harika
İstediğim motoru almam için bu şekilde 2-3 sene biriktirmem lazım ama 😊
Günlük 200 lira bir şey değil ama deniyoruz birşeyler
İnşallah biriktirirsin günlük hesap aç oraya koy bı miktar sonra günlük vadede işler üstüne biraz biraz koyar
Buna başlaman bile çok guzel
Evet küçüklüğümden beri hep yatırım meraklısıyım illa bir kenara atarım. Önce kendim takı yaparak para kazanıp gram altın almıştım. Hepsi babam kaynaklı değil yani.
Helal olsun azimlisin şu azminden azcik banada virrr 😂🤣
Gelirin ne? 200 çok az
Öğrenciyim abi babamdan aldığım harçlık 😊
Günlük 400-500 harçlık veriyor 200 TL'yi biriktiriyorum ileride lazım olur diye
Aynen abim öyle yapicam hedef motor almak
Yani olabilir kıyamam sana🥹🥹🥹
Ne güzel işte damlaya damlaya bilezik olur
Yani evet öyle elimden geldiğince 200 lira bir şey değil ama, hedefim motor almak biraz zaman geçmesi lazım onun içinde aylık 1 gramla zor çünkü
Motor kaç cc düşünüyorsun
250
Hmm 50liklere kart filan çekiyorlar diyecektim de 250likleri bilmiyorum
Cf moto 250 sr bahsettiğim motor
Ben arabacıyım 50 ccye kadar biliyorum 😉
Anladım abi
Demeyin artık şu abiyi
Güzel para bence
İstediğim motoru almam için bu şekilde 2-3 sene biriktirmem lazım ama 😊
Olsun 💖
Yani damlaya damlaya göl olur derler
Evet kesinlikle
İyiii
Köşeyi dönersin
süper
Benim gunlugum 4 bin tl o yûzden komik geldi😂
Bence ideal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! Günde 200 TL birikim yapmak asla az değil, harika bir disiplin bu bence! 🤩 Hedefine doğru adım adım ilerlemenin kendisi zaten çok kıymetli. Şu an gram altının fiyatı ortalama 6.600 TL civarında seyrediyor, yani hesapların gayet yerinde, 32-33 günde bir gram altını cebine koyuyorsun.
Önemli olan istikrarın ve hedefine odaklanman. Bu tempoyla düzenli birikim yapman, uzun vadede güzel bir yatırım portföyü oluşturmanı sağlayacak. Unutma, küçük adımlar büyük hedeflere götürür. Devam et, emin ol meyvelerini toplarsın! 👍