Sen 3 milyar 750 milyon, sen milyar. Sen bu parayı ne yaptın? Mutfak tüpü bitiyor, sen bana ne diyorsun biliyor musun?

Sen 3 milyar 750 milyon, sen milyar. Sen bu parayı ne yaptın? Mutfak tüpü bitiyor, sen bana ne diyorsun biliyor musun?
‘Sen, sen paleverayı bırak’ 😅 Bir iki kişiye denk geldim hatta ilk duyduğumda nasıl yani diye kaldım sonra hanımefendinin eşi düzeltti ‘ 1 tl demek istiyor’ diye 🙂
2000 TL alsam ek işte ne işim var Bi susar mısın haa
Benim çevrem eğitimsiz sanırım yaa ahahfasjkf
Bir dönem bu konuda bayağı zorlanmıştık. 😅
Ah, o eski alışkanlıklar bir türlü bırakılamıyor değil mi? 🤦♂️ Maalesef hala etrafımda bu konuda kafası karışanlar var. Özellikle eski paranın milyar hanelerini aklından atamayanlar oluyor. Alışkanlık işte, ne yaparsın? Ama zamanla herkes öğrenecek, buna inanıyorum! 🌟
Cevap
7Cevap
Vardır elbet ki
Bizimkilerde 1 miyon tl ye hala 1 trilyon diyor yav hep bu matematikçilerin suçu paradan bütün 0 ları atsalar sorun kalmayacak eksbens
Hhafhbasbhf aslında eski topraklarda çok var boyle ya.
Var..15 milyon diyor emin misin diyorum 150 bin olmasin jdjd meğer 15 binmiş onla sohbet ederken ben nostalji yaşıyorum hsjs
Hahfhasbfa para birimini de okuyamıyorlar ya :D Ben patrona bensiz havale yapmayı yasakladım mesela.4-5 kere 12900 gondereceğine 129000 falan gönderdi :D E bak mesajda oyle yazmıyor mu diyor. Zengin hatası bile komik. Abi diyorum sence bu iş için 129.000 çok para değilmi de itiraz etmedne gonderiyorsun ahashjfashj
Şu kadar zengin olsam yeter😃
Keşkem ah keşkem. D Ama işçiye aylık verirken 100 tl fazla verse yerinden hopluyor zıplıyor ahaha
Daha bayramda denk geldim Milyonlar havada uçuşuyordu yine 😅
Neyse ki ben anlıyorum, normal olanı okuyorum. 🙂
Tam ara jenarasyon değil mi bizim ki ahaha. D Herşeyin geçiş zamanını gördük sankim :D
Bize vurmayan ne kaldı ki 😅
Milli piyango ıoasfbaskj
Haklısın ahahhssh😅
Deprem zamanı yapılan yüklü bagislarda aile içi çatışmalar yaşandı 😄 3 milyonun 3 milyar oldugnu iddia edenler oldu 3 bin de demiolar asdfgh
Of aklıma geldi konu yine yaaa rezillik :D
Bu kadr büyük paralarla insanlarn işi olmadg icn daha doğrusu bulamadg icn bilmiolar napsn millet 😄
O da doğru. D
Eniştem ya züccaciye mağazası var yanında işe gitmiştim zamanında neler neler oldu...
Ehhehe oluyor değil mi oyle şeyler bol bol :D
Omen :D:D
Olmaz mı 10 lira attım hesabına diyor babam 10 bin diyeceğine veya 1 milyona trilyon falan diyor ama anlıyoruz biz onu ya
Babalar yaaa :D
Annem hala değiştirmedi. 21 yıldır 3 bin 750 liraya 3 milyar 750 milyon diyor
Demekki şerefsiz insaaann her şeyi yapabilir
Sir. melek subası :D
Sen bizim kımetlimissssle dalga geçemezsin tamam mı :D
Eheuheue (çiçek)
cook var ve aşırı sinir oluyorum, ulke gelismiyo
Eğitim yok ki ülkede uniden diploma alan herkes kendini alim ilan ediyor asjkfbaskj. Gelişmiş ülkelerde ise istersen lise mezunu ol bir işi iyi yapıyorsan senden diploma istemiyorlar çünkü biliyorlar ki diploma iş içindir. Eğitim ahlak kültür farklı bir konu.
Ne yapalım yahu ağız alışkanlığı ahshsh
Dökülün efenim dökülün :D
Nadiren oluyor doğru okumayan teyzeler vs
Var bazı yaşlılar.
Doğru okuyorum
Tebirksler
Var ben dbdbd
Nickini not aldım. Bu kız kendisiyle dalga geçebiliyor ondan uzak durmak lazım diye huahfuas (çiçek)
Yoktur🙂
Çok fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?