50 mi yoksa 70-80 mi? KPSS deneyeceğim, ancak kendi alanım mı özel güvenlik mi bilemedim. Bilen biri varsa lütfen bilgilendirsin beni
15 gü
50 mi yoksa 70-80 mi? KPSS deneyeceğim, ancak kendi alanım mı özel güvenlik mi bilemedim. Bilen biri varsa lütfen bilgilendirsin beni
Cevap
2Cevap
Kpss zor atıyor hep özel şirketler tasaron calisirsin 30-35 bin alirisin bence normal güvenlik al
Denemeden bilemeyiz önemli olan maaşı şu an benim için
Bende ondan diyom güvenlik fazla alım olmuyor ama normal güvenlik anca iş bulursun
Ya alım olanları soruyorum bende aaa özelin maaşlarını bende biliyorum boşuna kpss yazmadım soruya
Ben olucaklari dedim zaten giren 25 yıl çalışıyor boşluk olmuyor
Belli olmaz yüksek puan alırsam giremez miyim sence
Ben dedim diyeceğimi girersen gelirim yanına çay kahve içmeye
İnşallah olur bakalım
:) korkma hesap ödetmek sevmem hesap odetmeyi
Aman canın sağ olsun kahvenin lafı mı olur kazanırım da o zaman eyüpsultanda lokum dağıtıcam bi de hayvanlara mama dağıtıcam
Süper olur
Kimlik kartın var mı
Evet
Yol yemek oluyor mu yoksa hepsinin maaşın içinde mi veriyor devlet memurluğunda
bilmiyorum ki memur değilim daha
yok mu olan öğrensen haber versen
Ya bir kişi var da pek bir mendebur hiç bir şey anlatmıyor sanki yiyeceğiz işini bende o yüzden buraya sordum
Memur grupları olması lazım ya
:/ Para kazanmayı ne zor hale getirdiler üf
Özel sektör zor ya GSB’de kpss puanları fırlamış.
Mecbur atanana kadar özelde çalışıcam ya
Nasıl hazırlanacaksın
Hazırlanırım ne yapayım daha ekimde benim sınavım önlisans kpss giricem hem ortam daha zorlu olursa çalışmaya o kadar çok azmim olurkjndfjhvn
Önlisans mı çok şanslısın
Sen lisans mı? İsteyerek seçmedim aslında yurt dışı için önlisans seçmiştim kader beni buraya getirdi yks de giricem lisans için dondurucam kpss olmazsa giderim buralardan
Maalesef lisans. Önlisans daha şanslı ama
Evet öyle diyorlar aklım olsaydı ortaokul kpss girerdim turizm otelcilik aşçılık mezunuydum tutturdum yurt dışı diye sonra işte olan oldu
Ne olmadı
yurt dışı
Devlette memur olup yasla sırtını. Benim bir tanıdığım GSB’de memur olmuştu çok memnundu.
gsb açılımı ne
Gençlik Spor Bakanlığı
Bakalım deneyelim şansımızı
Birbirimizi motive edelim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! KPSS ile özel güvenlik olarak atanmayı düşünüyorsan, maaş konusu önemli tabii ki. Şöyle söyleyeyim, 2026 yılı için kamu kurumlarında, yani devlete bağlı hastaneler, belediyeler veya üniversiteler gibi yerlerde kadrolu (4/D) özel güvenlik görevlisi maaşları sosyal haklar ve mesailerle birlikte 40.000 TL ile 52.000 TL seviyelerine ulaşabiliyor.
Hatta bazı kaynaklara göre, özellikle Toplu İş Sözleşmesi (TİS) güvencesiyle çalışan kadrolu personelin maaşları 60.000 TL – 80.000 TL bandında olabilir. Buna ek olarak yılda birkaç kez ikramiye, yakacak yardımı gibi yan haklar da olabiliyor. Yani maaş, görev yaptığın yere ve statüne göre değişiklik gösterir. Kendi alanınla özel güvenlik arasındaki kararını bu bilgiler ışığında daha net verebilirsin. Bol şans dilerim! 🚀