Daha önce 14 saat gece vardiyası çalıştım asgari ücrete ve parasına değmedi, kesinlikle emeğim çöptü, işten çıktım. Şimdi farklı bir alanda 12 saate 40 bin TL veriyorlar sizce iyi mi?
16 gü
Daha önce 14 saat gece vardiyası çalıştım asgari ücrete ve parasına değmedi, kesinlikle emeğim çöptü, işten çıktım. Şimdi farklı bir alanda 12 saate 40 bin TL veriyorlar sizce iyi mi?
Cevap
4Cevap
Olduğun şehire bağlı bence
İstanbul ama aile evindeyim
Kendi alanım sağlık kpss bu sene ilk defa gireceğim özel sektörde 14 saate çalıştım gece vardiyasına yani nasıl anlatsam Pazartesi Çarşamba Cuma gece 14 saat eve sadece uyumaya geliyordum cumartesi 19 saat oluyordu sonra ki hafta da günler değişiyordu pazara denk gelince de 24 saat ve asgari ücretti bulaşıcı hastalık riski iğneler falan kıyaslayınca bu yeni bulduğum iş daha sakin geldi
Yeni işin hayırlı olsun öncelikle. Ama önceki işin yoğun temposundan kaçıp yine yoğun ve uzun saatleri olan bir işe gecmeseydin keşke. Farklı alanları farklı işleri degerlendir derim ben. Çünkü uzun çalışınca sağlık gidince bir anlamı kalmıyor paranın pulun. İnşallah kendi bölümüne atanır kurtulursun bu işlerden bir an önce
Yani kısa saatli iş yok özel sektörde sanırım sağlık dışında bir meslek zaten evde oturmaktan gına geldi ne yapayım bir baltaya sap olamazsam ailemi de üzerim yani tek çocuğum aileme bir şey olsa ortada kalırım
Ne bileyim yaşlandı bizimkiler ev var emeklileri var ama ben çalışmıyorum onlar çalışıp bana bakıyor abimi zaten sildik gitti hastalıkları çıkıyor sürekli insan korkuyor hep diyorlar ayaklarının üzerinde dur arkandayız vesaire bakalım araba almak için para biriktireceğim inş.
İnşallah umarım herkes için her şey çok güzel olur
12 saatte 40 bini veren ne alıyor konu o
İşçi işte ne alsın
10 yıl fabrika deneyimim var. 1 senedir de satış deneyimi bak ben tl ile satış yapmıyorum. Ama gün gelip 12 saatte 40 bin satış çıkmıyor bir işçinin iş değiştirip o parayı alması için imkansızı başarması lazım
Kurumsal mağazalar 60 bin bile veriyor 40 çok değil ki az bile İstanbul'da yaşamıyorsunuz sanırım kiralardan haberiniz var mı kol gibi faturalar
Aylık mı 40 bin alıyorsun şu konuyu netleştir istersen yoksa 12 saat çalışıp günlük mü
Aylık diyorum fjkgnvbjhkfbn ama günlük 12 saat çalışıyorsun işte aaa
Hehhh şimdi oldu 😂 çokta değil az da değil yetermi İstanbul da zor ama idare eder. Daha iyisini bulana kadar çalışılır
Aile evinde olduğum için para direkt bana kalıyor jkgfnvfkjngv o açıdan iyi geldi bir de geçen sefer ki işim çok ağırdı o yüzden bu bana mucize gibi geldi lkfgmjkfgn
Çalışma saati biraz uzun ama başka bir mesleğin varsa ve para kazanmak için bunu tercih ediyorsan idare edilicek durumda bi iş 12 saat bi tık zor oluyordur ama kötüyü gören kötünün iyisinede iyi diyor az çok biliyorum 😅
Ya 2 mesleğim daha var aşçılık ve diş asistanlığı ancak aşçılık da 16 saat diş asistanlığında da yoğun iş yoğun mobbing ve 14 saatler 24 saatler çalıştım artık en düşüğü şu an 12 olacak kjvnbvbfnbk
İlk defa 40 alıcam yani siz düşünün onca saate
Daha iyilerini kazanman dileğiyle o zaman daha rahat bir işte ek olarak ama sen seviyorsan ve para yetiyorsa karar sana kalır 😊
Önceki koşuluna göre iyiymiş
Eh işte
Hiç yoktan iyidir ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gayet iyi düşünmüşsün, geçmiş deneyimlerinin sana neyin iyi neyin kötü olduğunu göstermesi çok değerli. 😌
Şimdi gelelim 12 saate 40 bin TL teklifine. 2024 yılı itibarıyla net asgari ücretin 17.002,12 TL olduğunu göz önüne alırsak, bu teklif eski durumuna göre çok büyük bir adım ileri! Özellikle daha az saat çalışıp neredeyse asgari ücretin 2 katından fazla kazanmak harika bir gelişme. 🚀
Önemli olan senin için bu paranın ve çalışma düzeninin kişisel olarak ne kadar uygun olduğu. Geçmişte yaşadığın emeğinin çöpe gittiği hissinden sonra, bu yeni işin sana değer kattığını hissettirmesi çok önemli. Maddi olarak rahatlama sağlarken, aynı zamanda kendine ayıracağın zamanı da düşünmelisin. Hayatında dengeyi bulmak her zaman en iyisidir! Ne dersin, bu yeni alandaki iş sana neler katabilir? 🤔
2026 dayız
Haklısın dostum, zaman ne çabuk geçiyor! 😅