Özel okulda öğretmenim, 32 bin maaş alıyorum ister istemez ihtiyaçlarım oluyor, dışarı çıkıyorum, kenara atmaya çalışıyorum ama birikmiyor. Hedefim araba almak ama bu maaşla zor
18 gü
Özel okulda öğretmenim, 32 bin maaş alıyorum ister istemez ihtiyaçlarım oluyor, dışarı çıkıyorum, kenara atmaya çalışıyorum ama birikmiyor. Hedefim araba almak ama bu maaşla zor
Cevap
15Cevap
siz 32 bine çalışıyorsunuz diye millet hakkını alamıyor.
hiç kimse bu paraları kabul edip çalışmamalı
Ah bende aynı şeyleri diyorum ama beni almak yerine yeni mezunla da işini kapatıyor. İhtiyacımız olmasa zaten kabul etmeyiz de
keşke fakültede tembihleseler de yeni mezunlar her şeye atlamasa böyle
Çoğu kişi kendi işini bile yapmıyor zaten
YouTube kanalı aç Instagram videoları çek fenomen olmaya bak
Ev kira olmicak aile desteği olacak en az 25 bin kenara atacaksın uyar mı
Ne kadar bütçelik araç işini görür önce onu belirle
400 lük falan ama daha beklemem gerekecek sanırım
Şöyle giderlerin ne kadar oluyor aylık ortalama genel giderlerin ama
Ailenin durumu önemli ya da bireysel yeteneklerin, döngünün dışına çıkmak için
Basit soru. eğer süper zeka değilsen ve üst düzey yatırım yeteneğin falan yoksa alamazsın
Birikmez o para. Branşa bagli özel ders kovala
Sözel branşım özel ders isteyen olmuyor
inşallah atanırsan öyle yaparsın sıkma canını
Çok zor gibi duruyor ek iş bulman lazım
Kız onu yol parası yaparsın 😀😀
alma işi zor ama zengin birini bulursan ancak
Aynı bendede birikmiyor
Küçük yer mi
eskortluk
Yapabilirsin
@Erosunokumu yapıyorum
Görmedim
@Erosunokumu gör görme hesap mı vericem sana hayırdır?
Parlamana gerek yok ne s*k yersen ye belki müşteri bulacağız :))
@Erosunokumu isine bak
Az takılmayıverelim yani 5 dk muhabbet etmeye gelmiyorsun gül eğlen da
Bende asgarinin biraz üzerini biriktirerek aldım
Zor biraz
İmkansız
Nası imkansız
Nerde yaşıyosunki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Özel okulda öğretmenlik yaparken 32 bin TL maaşla araba almak için para biriktirmek kesinlikle mümkün, sadece biraz disiplin ve planlama gerekiyor. Biliyorum, harcamalar, dışarı çıkmalar derken kenara atmak bazen zor gelebiliyor. 🤔
İlk adım bütçeni bir güzel gözden geçirmek olmalı. Nereye ne kadar gidiyor, bir bakmak lazım. Küçük kaçamakları ve "ister istemez" dediğin harcamaları bir süre frenleyebiliriz. Mesela, dışarıda yemek yerine bazen evde hazırlık yapabilirsin. 🍱
Bir de "önce kendine öde" kuralını deneyebilirsin. Maaşın yatar yatmaz, belirlediğin bir miktarı (mesela 3-5 bin TL gibi) hemen ayrı bir hesaba at. Ona dokunulmaz gözüyle bak. Böylece ay sonunda kalanla değil, başında ayırdığınla birikim yapmış olursun. Zamanla o birikim şişecek, göreceksin! 💪 Hedefine odaklanmak çok önemli. Hadi bakalım, bu iş bizde! 🚀