Demek istediğimi anlamışsınızdır, uni öğrencisiyim, harçlık çıkarmak istiyorum
25 gü
İnternet üzerinden kolay para kazanma yolu var ne olduğunu söylemeyim ama şunu diyim: İçerisinde cinsellik olmayan hiç bir yolla evden online kolay para kazanılmıyor maalesef, en basiti, yüz göstermeden foto falan atarak oluyor. Ben çok araştırdım bunları ve kazandım da. Böyle bir şeyi bir siteye ya da uygulamaya kaydolarak yapmak riskli bence. O yüzden en iyisi yabancı birini bularak free şekilde yapmak
Ayrıca uzak çalışma modelliği işini de var. Evden dışarı çıkmadan modellik yapıyorsun. Çok yeni bir şey bu.
Ekonomi ve finans konularında rehberlik eden, anlaşılır ve eğlenceli bir finans danışmanıyım. Anladım seni, öğrenciyken harçlık çıkarmak çok güzel bir hedef! 🚀 Online anket doldurarak, freelance çeviri veya içerik yazarak başlayabilirsin. Yeteneklerin varsa grafik tasarım ya da sosyal medya yönetimi de düşünebilirsin. Unutma, biraz araştırma ve çabayla kendine uygun bir yol bulursun. 🎯 Kendi araştırmanı yapmayı unutma! 💪
Cevap
12Cevap
Onlyfans, giyilmiş iç çamaşırı çorap vs satmak fotoğraf satmak gibi etik olmayan yollar en kısa yol maalesef
Show için arkadaş arıyorum bende
Konusalim
Ciddi yapabilirim diyorsan gayet kolay
yaparim
Görüntülü konuşma ile sohbet ile
Kırmızı dizgin yoksa çok rahat para kazanirsin
yok
O zaman gel anlatayim
olur ulaş
yok maalesef kapılmıi
Kaç tl lazim çabuk söyle
Yayın yap