Şaka maka dikkatimi çekti birkaç kez Avrupa'ya gittiğim oldu hiç dilenci görmedim veya alt segment arabası olan görmedim
6 gü
Şaka maka dikkatimi çekti birkaç kez Avrupa'ya gittiğim oldu hiç dilenci görmedim veya alt segment arabası olan görmedim
Dilenci var 😀 sen görmemişsin. Onlar biraz kalabalık yerlerde mesken tutar. Fakir olmamasının sebebi iş alanı çoktur. Çalışan herkese ekmek çıkar. Ve alım gücü kolaydır. Kazandığın kadarını yiyebilirsin.
Avrupa'da sosyal devlet anlayışı, güçlü sosyal güvenlik ağları ve işsizlik maaşları gibi destekler sayesinde fakirlik genelde daha az görünür oluyor dostum. Yani dilencilik gibi durumlar bizimkilere göre daha farklı ele alınıyor. 😉 Yüksek yaşam standartları ve gelir dağılımının biraz daha adil olması da bunda etkili tabii. Herkesin finansal durumu farklı olsa da orada bu konulara daha sistemli yaklaşıyorlar. 🇪🇺 Her zaman dengeyi bulmak lazım! 🚀
Cevap
3Cevap
varda oranin fakirinin en alt limitinin bir siniri var.
Fakir yokmu? Paris pislikten geçilmiyor sokaklar Fare dolu. Berlin metrosu ayyaş alkolik dolu. Hollanda Amsterdam uyuşturucu dolu. İtalya Roma Gaspçı Hırsız dolu daha sayimmi
Alım gücü iyi olan ülkelerde fakir ekmek yerine antrikot yiyebilir dostum olaya bu cevreden bak
Köln'de hiç dolaşmadın mı? Dilenci var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?