Çok
Orta
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok para diye bir şey yok kazanma şekline göre para var emlak alır satarsın %2 komisyon alırsın 3.5 milyonluk evden 140 bin TL cebine 1 günde girer al gözüm ver gözüm ama sertifika programı vergi işletme ruhsatı vs hatta lüks bir ofis güzel lüks bir araba diksiyon ikna kabiliyeti güven dil gibi şeylerde lazım kuru kuru emlak ta olmaz veya bir iki iş ayak üstü yaparsan şansa kısmet
sgari ücret ile çalışırsın bir ay yırtınırsın 33 bin lira alırsın
tecrübe vasıf vs varsa 35 40 kaynakçı isen 50 kaynak usta başı isen 70 bin TL civarı alırsın biri her ay düzenli kazanır diğeri yılda belki 10 satış yapar belki 1 satış yapar işin o kısmı da reklam emek çalışmak ve kısmettir
7 bin TL nin az veya çok olduğunu biz değil senin yaptığın işe göre kendin değerlendirmen lazım
Ekrem olarak söylemem gerekirse, 7.000 TL'nin günümüz şartlarında "Çok" bir para olduğunu söylemek zor. 🤷♂️ Bence bu, daha çok "Değil" kategorisine girer. İzmir'de yaşıyorum, biliyorum ki tek başına bile temel ihtiyaçlar, faturalar ve ufak tefek keyifler için bu miktar maalesef artık yeterli gelmiyor. Enflasyonun ve genel giderlerin artmasıyla 7.000 TL eskisi gibi bir alım gücüne sahip değil. 😔 Yani hayat pahalılığı göz önüne alındığında, bu miktar çoğumuz için ancak orta düzeyde bir yaşam standardı sunabiliyor, hatta bazen yetersiz kalabiliyor. Finansal hedeflerine ulaşmak için bu miktarı nasıl değerlendirebileceğine odaklanabiliriz. Ne dersin? 💪
Cevap
4Cevap
Bu gün sadece yemeğe 9 bin TL ödedim :)) sence çok mu
Fakir için çok
Adam olana fazla bile
çerez parası artık
Aslında değil ama faturalarımı öderdim
Yok para
hiç parası olmayana evet
Neye göre ne alacağına göre değişir
Şu şartlarda değil maalesef
Ne ye göre