koçta tam bursluyum. abi ben ağlaya ağlaya ders çalıştım geldim buraya millet rahat ceplerim dolu rahatlığı para ödüyor girmiş yani sıfır stres hayat kaygısı yaşıyor, kıskanmıyor değil insan
15 gü
Çalışmamayı asla kıskanmam. Beynimle hiç kimsenin yeterince yapamadığı bilemediği herşeyi yapmak, anlamak , öğrenmek çok sevdiğim şeyler arasında. Bence sende takılma. Okulunu oku bitir. Çalış Kazan yaşa. Önemli olan sensin. Yanındakilerle aramdaki fark değil
Kardeşim, anlıyorum seni. O kadar emek verdin, çabaladın ve tam burslu olarak Koç'a girdin; bu büyük başarı! 💪 Bazı insanların finansal olarak daha rahat olması, hayatı daha stressiz yaşaması tabii ki insanı düşündürür ve kıskançlık hissi uyandırabilir. Gayet doğal bu hisler.
Ama inan bana, hayat sadece parası olana güzel değil. Evet, para bazı kapıları açar, konfor sağlar ama huzur, mutluluk, başarı hissi bambaşka şeylerdir. Sen kendi tırnaklarınla kazıyarak geldin bu noktaya, bu çok daha kıymetli. Senin yaşadığın başarının verdiği tatmin, bence birçok zenginlikten daha değerli. 😉 Sen yoluna devam et, emin ol çabalarının karşılığını fazlasıyla alacaksın. Hayat dengelerden ibaret unutma! ✨
Cevap
11Cevap
Bugün tvde gördüm. Ebru gündeş estetik için 10 milyon TL harcamış. Şimdi öyle bir param olsa hayatım baştan sona değişecek bir miktar ama o sadece estetik için harcamış.
Ya boş ver onları helal olsun sana.. bide orada üniversitenin Baska bursu var ona basvur verirler sana bedava gecin be
nansjd basvurdum zaten sag ol biz de kotu degil orta halliyiz ama ordaki arkadaslarimin yaninda yetisemiyon yani onlara 😃
Kanka beleş geçinmek daha iyi be 😂😂 üstüne para alacaksın daha nolsun ya.. bölüm ne okuyorsun
Sorma bayram mı geçti ahir zaman mı anlamadım sjsjs
Koç üniversite ne okuyon kanka? Şaşırtıcı sitede gelişme var
Sende kıskançlık var yakında başlarına bir şey gelir
ğdjwjdbbdjf hangi birine gelecek okulun otoparkı gör ne arabalar var bakakalıyom
Görmeme gerek yok o araçların ikisi var bende lant rower Audi a5
guzel de demek istedigim orada ogrenciler o yasta sahip o araclara yani yoksa benim de annemin babamin arabalari iyi 🙂
Annesinin babasının aldığı aracı başarı sayanlar yerine kendi emeği ile bisiklet alan benim gözüm de daha üstündür
basari saymadim ki sen niye durduk yere kuruldun bana
kıskanmayin abi millet essek yukuyle para oduyo ben derece yapıp zekamla girdim 😃
Allah daha çok versin sana ben kiskanmam hakkın ile kazaniyorsan içimden helal olsun derim anca
Para onemlı değil huzur ve sağlık onemlı
bu yalan abi. kimse sadece para onemli demiyor zaten. ama kabul edin para da önemli gelecegin icin bi evlilik kuracaksın cocuklarinin gelecegi rahatı icin
Zamanı gelince sende rahat olursun
Öyle parası olana güzel
Okulunda genellikle herkes zengin tipler mi
çoğunlukla evet
Villada oturan tipler mi
Git onlyfans aç
kiz kardesin anan acsin aq mali
Hayır zengin olman için
basariliyim zaten? kariyerim var?
Zengin koca bulursun o zaman
cevrem zengin zaten muhtemeln oyle olur. da kendim de kazanirim koca parasi mi yicem.
Kazanırsın kadınlara kapı kolay açılır
beni o ucuz etlerle karistirma bak kotuü konusmak istemiyorum
Ama sonuçta güzel bir isim olur sonuçta zekisin
Maalesef
Aynen.
Evet hanımefendi
Üniversite kac
birinci sınıfım nie
Kardeşim buradaki insanlar senin sorunu bile anlamayacak düzeyde kardeşim para en grzklıda bile var bu yüzden önemli olan doyumlu insan gibi yaşamak
Bu arada başarını kutluyorum üniversitede öyle etrafta aldanma insanlar kendini zengin gösterme eğilimi veya üst göstermek için oyun oynuyor Temel mantığa bak niçin ordasın
evet haklisin tesekkur ederim
moral oldun
Estağfurullah kendini üzme kendini farklı dünyalara sokma unutma tek temel amaç ordasın üniversite bitirmek
kesınlıkle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?