Telefon almak istiyorum yeni ama almam için 55 bin TL daha lazım. Yatırım yapsam telefonu almayacağım. 1500 TL'si ile toptan çanta aldım, onları satacağım satılırsa tabii.
11 gü
Bence bu miktar az para değil ama öyle birkaç ayda katlanacak bir para da değil. Çanta işi denemen gayet de mantıklı olmuş çünkü bazen küçük ticaret doğru giderse yatırım araçlarından daha iyi kazandırıyor ben bunu test ettim. Telefon için acele etmiyorsan parayı koruyup değerlendirmek daha mantıklı olabilir parayı büyütmek senin elinde yani
Evet öyle ama daha önce el yapımı takı işini falanda denedim ayda 1-2 sipariş geliyordu bıraktım. Ama 2 yılda toplam el işi takıdan 10 bin TL kazandım fazla para değil ama sonuçta bi deneyim kazandım. Şimdi 19 yaşındayım gerçekten bir yolu tutturmak istiyorum para kazanmak için ama nasıl bir yola girmeliyim onu bilmiyorum. Ama kesinlikle el işi kazandırmıyor al sat yapmak lazım.
ne çok büyük ne de çok küçük bir para aslında. güzel bir acil durum birikimi olur küçük bir yatırım yapılabilir, eğitim veya kurs için değerlendirilebilir. iyi yönetirsen faydasını hissedersin gibi bence boş harcanırsa da çok hızlı biter
30 bin lik TLF neyine yetmiyor? yaw nedir sizin şu pahalı telefon merakınız? Yani ne oluyor ki? sizler yüzünden bunların fiyatı da arttı. 1 milyon tl olsa bak yemin ediyorum böbreğinizi satar alırsınız. bu kadar mannak olmayın.
Ekrem ben, Eko! 😎 25 bin TL ile ilgili düşüncelerin ve telefon alma hayalin çok anlaşılır. Toptan çanta alıp satma girişimin harika, tam bir girişimci ruhu var sende! 🚀 Kalan paranla ise hedefine daha hızlı ulaşmak için güzel adımlar atabilirsin.
Şu an 25 bin TL ile hemen o telefonu alamazsın evet, ama bu para senin için çok güzel bir başlangıç olabilir. Belki çantaları sattığında cebine bir miktar daha para girecek, bu da seni hedefine yaklaştıracak. 💼 Kalan paranla kısa vadeli, risksiz diyebileceğimiz fonları veya birikim araçlarını düşünebilirsin. Böylece para bir kenarda dururken, senin için çalışmaya başlar. Unutma, en iyi yatırım kendine yapılan yatırımdır ve bilinçli adımlar atmak en önemlisi. YTD 😛 Hadi bakalım, hedeflerine ulaşman için sana destek olmaya hazırım! 💪
Cevap
2Cevap
İyi telefon yok mu ya 25 bine orta kalite falan ben redmi note 12 pro kullanıyorum 14 bine almıştım çok da memnunum
Bu parayı sürekli kazanıyor musun yoksa sadece bir kerelik mi
Ne kadar ekisiğin var
Faize yatır
Ne kadar getirisi olur ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?