Dalga geçmeyin küfür ederim, çalışmadan para kazanan var mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer 1 milyon liran varsa vadeli mevduata yatırıyorsun 32 34 bin kadar pasif gelir veriyor. Sigortanı yatırıp keyfine bakarsın. Onun haricinde kira gelirin yoksa ticaret işinde değilsen pasif gelir olmaz. Tabikide çalışıyoruz biz bunlara sahip değiliz maalesef.
Yaş 20 hiç bir tecrübem yok gelde işe git ne iş yapıcam ben
Valla internetten para kazanma işini de suya düşürdüler çünkü vergi vermen gerekiyor o işlerde iptal. Her türlü sigortalı bir işe gir diyor sistem. 2-3 dairen yoksa maalesef pasif gelirin olmuyor. Mecbur çalışıyoruz
Ne iş yapabilirim kral ben
?
Matbaa gibi aylık 40 50 60 veren fabrikalar var bazıları 70 veriyor yorulursun fakat sağlam para biriktirirsin, özel güvenlik olabilirsin kimliği alıp, migros veya gross gibi marketlerde fena değil en azından parasız kalmazsın, bazı parfümcüler erkek eleman çalıştırıyor, danışmanlık mesleği var, çay servis veya temizlik işleri var yani bunlar en alt tabaka işler. Kariyer sitesinde de zaten genelde mühendis müdür operatör sorumlu gibi iş ilanları daha çok. O yüzden ben en uygun meslek özel güvenlik diyorum çünkü her yerde aranan meslek.
Restoranda komilik olur mu
Oda olur biraz zorlanırsın ama sosyalleşirsin açılırsın özgüvenin yerine gelir. Yani komilik sana çok özgüven kazandırır. 4-5 aydan sonra ustalaşmaya başlarsın o işte. Bir yerden başladıktan sonra 1 sene falan birikim yap sonra başka işler de araştırırsın.
Yok hocam yok 5 aydır işsizim her yolu denedim en son illegal işlere doğru gideceğim eğer miras anadan babadan tarla şirket evler falan kalmadıysa imkansız yani helekide bu devirde her yolu denedim sadece bir alanda çok başarılı çok yetenekli ve onu yapacak bir imkanın varsa oradan parlak sonuçlar alabilirsin onun harici onu da yapamıyorsun
Ben yapıcam illegal
valla bilmiyorum en son Steam hesaplarini falan patlatıp itemsatiş da falan satacağım gibi ama onun için de biraz para lazım valla bilmiyorum şu an bir site yapıyorum reklam koyacağım ne gelirse mesela onun haricinde çalışmadan bir yerde birikmişin yoksa diğer olaylar fasa fiso kendilerine yap desek yapamazlar gelip akıl verirler
?
Tetikçilik düşünüyorum ben
Yok ya o kadar da değil hocam kendi çapımda kimseye zarar gelmeden birşeyler yapmaya çalışacağım ben ve hemen hemen aynı yaşlardayız daha önceden fabrikalarda çalıştım ve eğer ailen sana maddi manevi destek vericeklerse bir dükkan açmayi deneyin derim takici falan kızlar bu aralar çok meraklı onun haricinde yani gidişat kötü mesela ben askerlik olmadığı için hiçbir yer almıyor koskoca Samsung da çalıştım zamanında 1 sene sonuç bir hiç bu hayatta kendi işini kendin bulmak zorundasın öbür türlü modern kölelik çok zor
Ben ne yapabilirim dostum yaşım 20 ne iş yapacağım tecrübem falan yok bir işte
Şimdi bir kız arkadaş edindim onla oyun yapmayı düşünüyoruz mesela roblox da varsa ilgin bu konulara roblox oyunları indie oyunlar ile işe başla veya android uygulamalar yap kodlamayla aran iyiyse sesin iyiyse YouTube için bir vlog kanalı rehber kanalı açmayi dene hocam
valla restoran cafe veya zincir marketlerde çalışabilecek biriysen git orada çalış derim insanlar ilk ay senden çok bir beklentiye girmiyorlar zaten
Ben fabrikalarda çalıştım hep orada da ilk hafta kimse senden bir beklenti içinde olmuyor sadece kendini kimseye ezdirme yeter
Fabrika dediğin ne fabrikası kral
mesela benim çalıştığım fabrikalardan örnek vereyim zamanında gittim Samsung da telefon fabrikasında üretim bandında çalıştım mesela ekran takma şarj soketi takma gibi işler yaptım ayakta ve tempo hızlı olmalısın veya gündelik işler var bilgin olmasa bile yapılacak işler veya genelde kadınlar parfüm paketleme erkekler de o paketli ürünleri palet dedigimiz tahtanın üzerine düzme işi var onları yapıyorlar bende yapmıştım
Restoranda komilik olur mu
veya bilmiyorum ne yapabilecek sen ve olduğun yerde fabrika bölgesiyse yapabileceğine inanıyorsan veya gündelik gittiğim işte vidaları paketliyordum oturarak her poşete 5-6 vida olacak şekilde veya erkek olduğum için hammal işleri oluyor bazen ağır bazen hafif koliler
komilik olur tabi
Bi kere tetik işi yapacağım ama
valla kendine dikkat et hocam pek tavsiye edeceğim bir konu değil yani çok büyük paralar verilmeyecekse değmez o riske
250 300 bin mekan kurşunlama işi
Çalışmadan para kazanmak derken ne kastettiğine bağlı aslında dostum. 🧐 Eğer "hiçbir şey yapmadan" diyorsan, öyle bir dünya pek yok ne yazık ki. Ama paranı akıllıca çalıştırarak pasif gelir elde etmek mümkün, tabii ki bu da bir emek ve bilgi ister. Mesela, doğru yatırımlar yaparak ya da bir mülkten kira geliri elde ederek paranı büyütme şansın olabilir. 💸 Önemli olan, hedeflerine uygun stratejiler geliştirmek ve araştırmanı iyi yapmak. Unutma, finansal özgürlük bir yolculuktur! ✨ YTD 😛
Cevap
4Cevap
Siyasetçiler.
Evi olanlar kirasından kazanıyor. Aklıma bi bu geldi.
Siyasetçiler
Var 😂🤣
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?