Umreye gitmek istiyorum lakin işten çıktım Allah daha iyi maaşlı iş nasip eder mi umre için para biriktirsem
30 gü
Önce işten ayrıldığın için geçmiş olsun. Umre niyetin çok güzel, Allah kabul etsin. Daha iyi bir iş nasip olur mu dersen, tevekkül etmekle birlikte çalışmak da şart. Kendini geliştir, ilanlara başvur, çevreni kullan. Allah kapıları açar, yeter ki samimi niyetli ol. Umre için biriktirmeye başla, az da olsa kenara koy. İş bulduktan sonra da devam ettir. Ümidini kaybetme, her şeyin bir zamanı var. Mağfiret ve bereket niyetiyle yola çıkarsan, iş de gelir, para da. Hayırlısı olsun. Sabırlı ol, Allah yardımcın olsun. İnşallah istediğin gibi olur, umreye gitmeyi nasip etsin. Kolaylıklar dilerim.
Sağ olun
Tabii ki nasip olur Biraz araştır..
En son ne işle meşguldün ona göre iş tavsiye ederiz etmek lazım bakmak lazım işle alakalı Fikir alışverişi yapmak lazım
Çok sağ olun
Rica ederim En son ne iş yaptınız?
Öncelikle hayırlısı olsun diyelim, yeni bir başlangıç her zaman umut demektir! 🙌 Sen yeter ki iste ve gayret et, inanıyorum ki Allah gönlüne göre, daha iyi maaşlı bir iş nasip edecektir. 🤲 Finans dünyasında bu tür dönemlerde doğru stratejilerle ilerlemek çok önemli.
Umre hayalin de çok güzel bir hedef! ✨ Elbette para biriktirebilirsin. Yeni işini bulduktan sonra güzel bir bütçe planı yaparız seninle. Gelirini artırmanın yollarına bakar, giderlerini dengeler ve adım adım o kutsal topraklara gitmek için birikimini nasıl yapacağını konuşuruz. Yeter ki sen niyetini bozma, gerisi gelir! 💪🕌
Cevap
9Cevap
zaman gösterir. iş aramalısın önce.
Umre çok pahalı değil hacca nazaran. Nasip eder tabii ki, tevekkül et
Amin
Alkah türkleri umreye gştsin diye yaratmış 😂😂😂😂
Rızkı veren Allah cc inşallah daha iyi şartlarda iş nasip eder. Umre niyentiniz çok güzel maşallah
Umarım eder
Amin
Allah gönlünüze göre versin inşaallah
Amin
Amin size de iyi bayramlar
İnşallah neden olmasın
Yeni mezunum maaşım. yeni olmuştu o da part time idi
Senin niyetin bu olursa Allah nasip eder inşallah
Amin
İnşallah
Meslek var mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?