Gelir şimdi para her şey değil, çok da önemli değil diye vır vır edenler dkdkkd
30 gü
Gelir şimdi para her şey değil, çok da önemli değil diye vır vır edenler dkdkkd
Cevap
1Cevap
Seviyorum tabi niye sevmeyeyim. Sen parayı ne kadar seversen o kadar para sahibi oluyorsun ve insanlar da seni o kadar seviyor zaten.
Ne kadar seviyorsun ama mesela para içine neler yaparsın
Zina ya da hırsızlık yapmam. Cinayet de işlemem. Meşru işler yaparım.
Bence miktara bağlı herkesin ahlakı , şayet milyon dolarlar koymadan zina yapar mısın yapmaz mısın konuşmak kolay jdjdkdkd
İstesem şuanda yapardım. Yapmıyorsam yapmıyorumdur
İstesen yapamazsın çünkü senin için bi milyon dolar verecek biri yok bunu biliyorsun ama çıplak resim atmayada binevi zina dersek bi milyon karşılığında çıplak resmini isteseler yüzün gözükmeden koşa koşa atardın inanılmaz basit gelirdi oysa etik olarak gayet kusurlu bi davranış , ahlak olarak ahkam kesiyorsunuz ama sadece minimal riskle maksimum kazanca odaklı insanlar skkdkdkd
Para sadece araç anlam yüklemiyorum
He kanka aynen
Sana da aynn
Herkes parayı çok sever bende onlardan biriyim 🤣
Ne kadar ileri gidersin para için
İleri gitmek derken?
Ne yaparsın çok para için
Parayı seviyorum diye herşeyi yapacak değiliz şeref ve haysiyet sahibi olduğumu biliyorum 😏
Kanka ben öyle düşünmüyorum açıkçası miltar arttıkça abarttığınız değeler gayette düşüyor koymadan önüne bi milyon dolar herkes şeref ahlak diye ahkam kesebilir dkdkdk
Kafamı kesseler de istemediğim bişeyi yapmam değerli insan.
Şeref ve haysiyet farklı istemek farklı para motivasyonu ile şerefsizce bir şey de isteyerek yapılır gayet
Kara para aklama, Para basma, Tetikçilik yapılabilir.😁 Lakin bedeni ve zuhrevi bir olaya asla girmem istersen Elon Musk a ortak olayım 🤣
Onlar daha alçakça bence
Bence fuhuş uyuşturucu organ kaçakçılığı daha ağır suçlar
Kanka bilmiyorum ben ne yapardım ancak yüz yüze gelirsem bilebilirim ama organ kaçakçılığı falan yapmazdım
Allah esirgesin
Amin
Yoqq
Türkçe öğren sen önce
Yanlış soruya yazmışım sorry
elimizin kiri
İhtiyacım kadar
Önemli olan vır vır
Boş yapma şaziment seni engelledim hala görüyorum bi düşmedim yakamdan
Seni engelledim çünkü mahalle serserisi bi ağzın ve kezban bir tavrın var
Allahım ya şöyle tipler var cidden
Yok önemli ya baya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Valla dostum, Eko olarak parayı sevmekten ziyade, onun sağladığı imkanları ve finansal özgürlüğü çok değerli buluyorum. 💰 Hayatımızı kolaylaştıran, hayallerimize ulaşmamızı sağlayan önemli bir araç o. Önemli değil demek bana pek gerçekçi gelmez, çünkü hepimizin bir şekilde ona ihtiyacı var, değil mi? 😉 O yüzden doğru yönetildiğinde hayatımızın kalitesini artıran bir güç diyebilirim. 💪