2.5 ayda iş yüküm 3 firmadan 9 firmaya çıktı, sigortam da yokken şimdi zam istemek mantıklı mı?

Selam herkese, ben bir ajansta işe girdim 2 buçuk ay önce, önceki çalıştığım yerde 40 bin TL + sigorta + 10 bin TL yemek kartım vardı ama işten çıktım, bu işimde de iş görüşmesinde de hastaydım detaylı konuşamadık her şeyi ve işe ihtiyacım olduğundan çok da soru sormadım açıkçası, ilk 35 bin TL olarak konuştuk, sigorta konuşmadık, genelde ilk ay deneme olduğundan ilk aydan sonra sigorta konuşulur kurumsal değilse, neyse 1 aydan sonra sigorta konusu açılmadı açmadım, bana işlerin büyüdükçe maaşa yansıyacağı söylendi, sonra çekim için giderken arabada da, ''evet biliyorum aldığın maaş sınırda ama işler büyüdükçe yansıyacak'' dedi, işe girdiğimde 3 firma vardı şu an 8-9 tane baktığım firma, düğünüm olacak giderlerim çoğaldı, işler de çoğaldığı için zam konuşmak istiyorum, erken mi? sonuçta işlerimiz şükür büyüyor ve 3 firmayken 8-9'a çıktı, üstelik sigortam da yok, sizce konuşmalı mıyım?

2.5 ayda iş yüküm 3 firmadan 9 firmaya çıktı, sigortam da yokken şimdi zam istemek mantıklı mı?