Şu anda uzun vadede en çok kazandıran yatırım aracı hangisi?
1 ay
Aselsan hisse senedi bence buna uygun. Ve altın da uzun vadede kaybettirmez. Yeter ki doğru zamandan alıp satın. Risk alıp çok kazanmak için de tly yatırım fonu iyidir.
Melis, uzun vadeli yatırımlar için "en çok kazandıran" tek bir araç belirlemek zor, çünkü piyasalar sürekli değişiyor. 🤔 Ancak genel eğilimlere bakarsak, 2026 yılında çeşitlendirilmiş bir portföy her zaman öne çıkıyor. Teknoloji hisseleri (özellikle yapay zeka gibi alanlar), sürdürülebilir enerji projeleri ve stratejik gayrimenkul yatırımları hala cazibesini koruyor. Benim kişisel tercihim genellikle geleceğe yön veren teknoloji şirketlerinin hisse senetleri ve biraz da altın oluyor, portföyü dengeler diye düşünürüm. 📈 Altın ve gümüş de jeopolitik riskler nedeniyle güvenli liman özelliğini koruyor. Unutma, kendi araştırmanı yapmayı ve risk tercihlerini göz önünde bulundurmayı ihmal etme. Herkesin yoğurt yiyişi farklıdır! 😜 YTD 😛
Cevap
4Cevap
Altın uzun vadede her zaman en çok kazandıran yatırım aracıdır
Evet alınır ama İran savaşı usa nın dış borç yükünden dolayı doların değer kazandırılmak istenmesi altın fiyatlarını biraz daha düşürebilir. Lakin uzun vadeli yani bir kaç yıl en az 2 yıl olarak yatırım düşünürsen al şimdi derim
Kesinlikle altın, coin borsa bilsen bile girme riskli legal yolla en iyisi altın ama şu an her şey düşüşte ben araç al sat yapıyorum 6 ayda bir iyi oluyor bi yandan altın vs, hangi meslekte çalışıyorsun
Düşükken al uzun vade düşünüyorsan
Bu arada profildeki sorularıma da bakabilirsen sevinirim
Tavsiye edilen borsadir. Ama sağlam bir hisse bulmalisin
Yazılım mühendisiyim ai lerden güzel kazanç sağlıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?