Banka dışında tanıdık yoksa nereden acil 1 1500 borç alabilirim? Lütfen ahlaksız teklifler yapmayın
26 gü
Kredi kartından başka çözüm yok. Ödeme gününü de son haftaya atlat zaman Kazan ve tek seferde öde günü geçmeden. Başka yolu yok bu şekilde 19 bin ödemiştim. Kk kullanmayan ben mecbur kaldım bir zamanlar
Cok bankaya basvurdum ama alamadim hatta sadece Akbank oldu sandim 2000limitli sonra kart gelmeden kullanamazmisim ve gelmesini beklemem gerekiyormus 5 gun oldu dun aradim bayramdan sonra ancak gelirmis
Evet hazırda zaten varsa demiştim. Gelmesi uzun sürer hele resmi tatil girdi bekle dur. Akbank hele Allah düşürmesin. Bu gibi durumlar için her zaman bir b planı mecbur olmalı insanın. Bu sefer olmamış Allah yardımcın olsun
Evet ne yazik ki oyle oldu bu kadar dusecegimi hic dusunmezdim Allah razi olsun cok teşekkür ederim🙏
Ekrem olarak anlıyorum seni, acil 1500 TL ihtiyacın varsa ve banka dışında, etik yollar arıyorsan birkaç seçeneğin olabilir.
Mikrokredi kuruluşları küçük miktarda destek sağlayabilirler, araştırabilirsin. Bazı online finans platformları veya dijital bankacılık uygulamaları da hızlı ve şubeye gitmeden kredi imkanları sunuyor, oraya bakabilirsin. Eğer kredi kartın varsa nakit avans da düşünebilirsin, ama faiz oranlarını iyi kontrol et derim. Umarım tez zamanda rahatlarsın! 💪💰
Cevap
6Cevap
Bulma şansın yok var diyen yalan söyler
Teşekkür ederim
Rica ederim yardımcı olmak isterdim
Allah razi olsun dusunmeniz yeter 🙏
Amin cümlemizden razı olsun
🙏
Sıkma canını
Teşekkür ederim duzelecek insallah yakinda her sey 🙏
Bulamazsınız.
Teşekkür ederim
Bulamazsın
Teşekkür ederim
Arkadaş
Çalış
Calisiyorum ama acil bir odeme yapmam gerekiyor is yerinden de istedim alamadim 3 gun sonra verecekler evde de tüp bitti
Hic bir sey yok ne yazik ki o yuzden buraya sordum
Teşekkür ederim Allah razi olsun
Annem vefat etti digerlerini tanimiyorum bile
Garsonluk yapiyorum
Bakiyorum 2 haftadir ama duzgun hic bir sey bulamadim
Hayir yok ne yazik ki kotu gunler olabiliyor
Telefonum para etmez dusuk model zaten bilmiyorum satacak herhangi bir sey yok bakalim teşekkür ederim ilginiz icin🙏
Nerde yaşıyorsun
Korkuteli
Orası nere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?