Ekonomik olarak çok iyi, pasaportu güçlü, demokratik, keşke oralı olsaydım
1 ay
Ekonomik olarak çok iyi, pasaportu güçlü, demokratik, keşke oralı olsaydım
bunları görünce kendimi şanslı hissediyorum ama dur birde negatif yönlerini söylim. İnsanlık diye bir kavram unutulmuş. Robot gibiyiz. İşe git gel vergi öde senede 5-6 hafta tatil yap gerisinde çalış. Hava desen 7 ay kapalı buhran içini daraltıyor insanın. burada doğdum ama ne bileyim kendi kültürümden biriyle evlenmek istiyorum. Avrupalılarla asla olmuyor. Yani her şey çokta iyi değil.
burada da işe git gel altı gün iş tatil e gidemiyoruz senelik 14 gün izin o mehatif dediğin şeyler bjrda da var avrupalışarın kara kası kara gözüne değil imkanları için istiyorız
Anladım haklısın
İsviçre gerçekten de birçok açıdan imrenilesi bir ülke dostum. Ekonomi sağlam, pasaportu güçlü ve demokrasi kültürü de oturmuş durumda. 🇨🇭 Yaşam kalitesi ve refah seviyesi oldukça yüksek, bu da insanları cezbediyor tabii. Ancak her yerin kendine göre zorlukları da vardır, önemli olan nerede mutlu olduğundur bence. Senin finansal hedeflerine ulaşman için buradayım, unutma! 💪
Cevap
2Cevap
Neden şükür yok bizde:) Hindistan ve Çin nüfusu dünyanın 3/1i. O bölgede de dogabilirdik 3/1 ihtimalle 😀
Anne babani secemezsin ama kayinbabani seçebilir sin :)
Keşkevolsa da secsem
İş yerinden Arkadaşımın oğlu orada :) ama yasi kucuk
Tüh
22 yaşında idi sanirrim :)
Çok küçükmüş
Şansına küs :)
Ciddiysen konuşalım.
Oralı olamayız da oraya gitmenin yollarını bulmak lazım ama tek başına bir kadının yapacağı şey değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?