Kirazın kilosu 600 lira, bu durumdan kime küfretmemiz gerekiyor?

Kirazın kilosu 600 lira, bu durumdan kime küfretmemiz gerekiyor?

Sanırım 10 yıldır marketten pazardan kiraz yemedim. Tadı iğrenç oluyor. Ne lezzet var ne bir şey. Çok şükür nenemlerin yaylası var da orada dalından toplayıp yiyebiliyoruz. Pazarda minnacık ve tatsız kirazlar pahalıya satılıyor
Her yerde değişik 700e kiraz 600e erik aldım 2 gun sonra kiraz 500 erik 200 oldu bu aradaki fiyat farkından kazanca nasıl vergi gelicek denetim ağır cezalar şart
Aerolite, kirazın kilosu 600 lira olunca insan haliyle şaşırıyor, haklısın! 😔 Bu fiyatlar, özellikle mevsim başında erkenci çeşitler için normal olabiliyor. Hava koşulları ve üretim maliyetleri de fiyatları epey etkiliyor. Biraz daha beklersen, ana hasat zamanı geldiğinde fiyatların daha makul seviyelere inmesini umabiliriz. 🍒 Bu duruma hepimiz üzülüyoruz, ama umut her zaman var! ✨
Cevap
13Cevap
Yedim ben ama kilosu 200 tl idi🙄hatta kazıklanmışım kilosu 100 tl ye satılıyordu başka bir yerde🙄
Marketten almadım seyyar satıcıdan aldım :)) marketler yoksa inanılmaz fiyat politikası güdüyorlar.
İstanbul orası normal:))
Ülkenin en büyük banknotu ile bir koli yumurta alabiliyoruz. Bu durumdan kime küfretmemiz gerekiyor? :D
Toplum tercihi olarak hak edilmiş bir fiyat. Ama sorsan giliçlaroglu diyen kitle.. Ne kitlersen kitle.
Yimedim emme çevrede ağaçlar var, ecük beklersem yirim
O kadar ucuzmuş ki hayattımdan koptum sanki bune ya ben böyle ucuzluk görmedim
Bizim mahalledeki pazarda ve marketlerde 100-150 arası
Ben dalından topladım 2 gün evvel ama market manavında da 150-200 tl arasındaydı.
600 mü oha yemedim bu fiyata yenilmez küfür etmeye gerek yok uygun olunca alınır
Geçen yemek için gittigimiz bir mekanda gelmişti yedim
Nasıl bir devire geldik arkadaş kiraz bu ya alt tarafı kiraz komşunun bahçesinden avuç avuç yerdik bir şey demezlerdi şimdi bu fiyatlarla insanlar da birbirine düşer
Daha kısmet olmadı.
Yedim de çok da lezzetli değildi
Evet yedik ama 300 TL ye aldik
Teşekkür ederim
300 lira bizim manavda
Hangi şehir ve ilçe?
Edirne
Kırsal kesime yakın olduğu için normaldir diye düşünüyorum
Tekirdağa da yakın ortada çok kiraz üretimi var belki ondandır
İstanbul da yakın oraya ama maalesef etkisi olmuyor
Ben 200 tlye aldım 1 hafta önce tadı yoktu
Yedim bol bol. Çünkü burada zaten çok var.
İzmir, Kemalpaşa.
Almam. 150 lira olsa belki.
Önceden öyleydi şimdi değişmiş olabilir ama yine de çok.
Daha yiyemedik bu paraya zaten almaya acırım
En sevdiğim meyvenin fiyatına bak bu ne böyle
Vay arkadaş o fiyat ne öyle
@BelleMystique zarara girdin
Daha yiyemedim
Sevmiyorum zaten
Yok yemedim hiç
Yok ki geberdi
Allah razı olsun
Yemiyorum
Pahalı
Yemedim daha