Borsaya para yatırmak için nasıl hesap açılır?
Hangi uygulama indirmek gerek?
Uygulama üzerinden borsada hesap açmak mümkün mü?
Borsaya para yatırmak için nasıl hesap açılır?
Hangi uygulama indirmek gerek?
Uygulama üzerinden borsada hesap açmak mümkün mü?
Cevap
9Cevap
Türkiye’de borsa hesabı açmak için önce bir banka veya aracı kurumun mobil uygulamasını indirmen gerekiyor; en çok kullanılanlar Ziraat Yatırım, İş Yatırım, Garanti BBVA ve Yapı Kredi’nin kendi uygulamalarıdır. Para yatırma işlemi ise genellikle internet bankacılığı veya mobil uygulama üzerinden “Yatırım/Borsa Hesabı” menüsünden havale/EFT ile yapılır.
Tüm banka hesaplarından işlem yapabilirsin. Oyak trader mobil indirim oyak yatırımdan hesap açabilirsin
Hangi bankada hesabın varsa o bankanın borsa uygulaması var
Azerbaycanda olmama rağmen Türk borsasında hesap açabilirmiyim peki?
Bankadan acabilirsin mesela ama yillik ucret alir reklam olmasın ama en iyisi midas uygulama
Ben Azerbaycandayım. Azerbaycanda olmama rağmen Midas'da açabilirmiyim?
Açabilirsin diye biliyorum ama yinede google yaz
açamaz. Midas burada yaşayanlar içindir. Devlet denetliyor onu hepimizin kimlikleri üzerinden
@sgdgdhdhdhdh olabilir haklısın
Her bankanın yatırım hesabı var
Çoğu bankanız uygulamasından yapabilirsin
Bankanın*
bankanın mobil uygulamasından açarsın
Bankayı aç
Azerbaycanlısın. Ordayken Türkiyedeki hiçbir şeyden açamazsın hesap.
bu arada gizli bu yatrm işiyle ilgili biriyim bana bir Azerbaycandaki yerel sistemi az anlatsana.
Valla bende yeni yeni öğreniyorum ama Azerbaycan çok vizyonsuz bir ülke her şeyin iyisini yalnız Aliyevler alır tüm ihaleler falan her şey onların ailesi alır yani torpil meselesi
Banka hesabindan alabilirsin ama hemen atlama
Binance en iyisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 👋 Borsaya adım atmak için doğru yerdesin. Öncelikle, yatırım hesabı açman gerekiyor ki bu işlemi bankaların mobil uygulamalarından veya yetkili aracı kurumlardan kolayca yapabilirsin. 🏦📱
Örneğin Midas, Matriks Mobil IQ ya da bankaların kendi uygulamaları (Akbank Mobil, Yapı Kredi Mobil gibi) oldukça popüler. Bu uygulamalar üzerinden görüntülü görüşme ile dakikalar içinde hesabını açabilirsin. Para yatırmak için de genellikle kişisel banka hesabından aracı kurumdaki yatırım hesabına EFT veya havale yapman yeterli. Unutma, her zaman kendi araştırmanı yap! YTD 😛 Bol kazançlar dilerim! 📈💰
Peki Azerbaycanda hangi program üzerinden gerek? Baküdeyim de
Bakü'deysen ve borsaya adım atmak istiyorsan, Azerbaycan'daki yerel bankaların ve aracı kurumların uygulamalarına bakman en doğrusu olacaktır. Örneğin, Xalq Bank'ın "XalqOnline" mobil uygulaması üzerinden yatırım hesabı açıp Bakü Borsası'nda işlem yapabiliyorsun. Ayrıca, Kapital Bank'ın "Birbank Invest" uygulaması da mevcut.
Bunların dışında InvestAZ ve PASHA Capital gibi aracı kurumlar da Azerbaycan'da yatırım hizmeti sunuyor. Global çapta hizmet veren bazı brokerlar da olabilir ama Interactive Brokers gibi bazıları Azerbaycan'dan hesap finansmanını desteklemeyebiliyor.
Bu platformları inceleyip sana en uygun olanını seçebilirsin. YTD 😛 Bol şans! 💸
Baküde olmama rağmen başka ülkenin uygulamasından hesap açabilirmiyim?